Ga naar de inhoud

Melex Cargo in politieproject “Coppie Koffie”

Lichte Elektrische Voertuigen (LEV) worden steeds vaker ingezet voor personen en goederenvervoer. Maar er zijn meer mogelijkheden. De afgelopen periode hebben we voor onze beste vriend, de politie, een versie van de Melex Cargo ontwikkeld met gesloten laadbak en custom inrichting om te politie dichter naar de mensen toe te brengen.

 

De politie in Eindhoven heeft een pilot gedaan waarbij het doel was dichter bij de bevolking te komen. Met de actie “Coppie Koffie” gaan ze naar verschillende locaties in de stad om onder het genot van een kop koffie in gesprek te gaan met de burgers. Dankzij de vernieuwde Melex Cargo met Lithium-Ion accupakket is de politie in staat om duurzaam door de stad te rijden en de wagen daar in te zetten waar nodig. Een link naar een videoverslag van de aftrap kun je hier vinden. Na de geslaagde pilot zal deze aanpak ook nog in enkele andere steden worden ingevoerd.

 

De Melex Cargo is er natuurlijk in verschillende standaard opbouw mogelijkheden. Zo kun je kiezen uit de gesloten versies met verschillende opbouwen voor bijvoorbeeld stadslogistiek, gemeenten of recreatie. Maar er zijn ook varianten voor industrie en facilitair. Uitvoerbaar in openslaande laadkleppen of rolluiken aan verschillende kanten. Maar er zijn ook personenvarianten voor buiten en binnen. Denk hierbij aan zorginstellingen en ziekenhuizen.

 

Kortom, er is een voertuig voor elke toepassing, in de drukke binnenstad of een recreatiepark. Vele standaard varianten zijn leverbaar waarbij er aanvullend keuze is uit verschillende opties. En voor diegene die nog aanvullende wensen heeft, zoals de politie kan daarover altijd met ons contact opnemen.

 

Interesse in een van onze mogelijkheden? Vul het contactformulier in of bel +31(0)316 200091.

Brochure downloaden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.