Ga naar de inhoud

Elektrische werkvoertuigen voor de industrie sector

In de werkplaats, fabriek of op jullie productielocatie heb je liever geen CO2 uitstoot, maar wil je wel snel goederen  of personen kunnen vervoeren. Een light electric vehicle van Electrocar BV is hiervoor dé ideale oplossing! Onze elektrowagens zijn robuust en krachtig. Maar niet alleen voor intern transport is een elektrisch voertuig geschikt. Ook voor vervoer op het bedrijfs- of fabrieksterrein kun je een elektrisch goederen- of personenvoertuig inzetten. In dat geval rijdt je met duurzaam vervoer, in een omgeving waar vaak al veel CO2 uitstoot is. Zo draag je bij aan een duurzame en schonere werkomgeving van jezelf, medewerkers en jullie klanten.

Zet jij de volgende duurzame stap binnen jouw bedrijf?
Informatie aanvragen

Het bedrijfsproces efficiënter inrichten

Een elektrocar is veilig en snel. Je hebt bovendien keuze uit zowel gesloten als open cabines. Een elektrisch voertuig draagt bij aan de efficiëntie van het bedrijfsproces. Immers, als producten, onderdelen of medewerkers snel verplaatst kunnen worden, kan het arbeidsproces goed doorgaan. Er is daarnaast geen speciale laadvoorziening nodig, want de elektrotrucks worden opgeladen via het normale stopcontact (230V). De voertuigen kun je ook inzetten voor vervoer in ‘restricted areas’ van het productieproces en met aanpassingen in een Atex omgeving.

Elektrisch goederen- en personenvervoer

Onze elektrische voertuigen zijn stuk voor stuk compact en wendbaar. Voor zowel de personen- en goederenvoertuigen zijn er tal van keuzes. Zoals een CargoLEV TC en Melex New Cargo voor goederenvervoer of een Melex Passenger Line voor personentransport. En zoals gezegd: een elektrisch voertuig is gemakkelijk in gebruik, zowel binnen als buiten. Bijvoorbeeld als het gaat om de bediening van het voertuig. Onze electrocarren zijn fluisterstil, hebben een groot laad- en trekvermogen en zijn ergonomisch verantwoord.

Bekijk alle voertuigen

Brochure downloaden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.