Ga naar de inhoud

Schoon en duurzaam elektrisch vervoer voor in de zorg

In de zorg heeft duurzaam transport al enige tijd geleden intrede gedaan. Dat is niet zonder reden. Lichte elektrische voertuigen zijn namelijk CO2 neutraal en fluisterstil. Juist dat is ideaal voor omgevingen waar gezondheid en rust voorop staan. Zo zetten ziekenhuizen en zorginstellingen steeds vaker elektrische voertuigen in voor goederentransport en personenvervoer. Ook voor linnengoeddistributie, groenonderhoud en bijvoorbeeld de technische dienst is een elektrokar geschikt. De mogelijkheden voor elektrisch vervoer in de zorg zijn legio. Met duurzaam vervoer draag je bij aan positieve leef- en omstandigheden van jullie cliënten, patiënten en bezoekers. Gegarandeerd: schoon en duurzaam vervoer geeft het duurzame imago een impuls!

Zet jij de volgende stap in het verduurzamen van jouw ziekenhuis of zorginstelling?
Informatie aanvragen

Elektrisch goederenvervoer

Elektrische werkvoertuigen zijn een hulpmiddel voor tal van werkzaamheden in zorginstellingen en ziekenhuizen. Denk aan gebruik door de technische dienst of in de groenvoorziening. Een electrocar is zelfs in staat het proces van dagbesteding te verbeteren. Er zijn diverse soorten voertuigen en opbouwvarianten beschikbaar, zoals een (kippende) open laadbak of een gesloten laadbak om goederen droog en afgesloten te kunnen vervoeren. In de CargoLEV TC is het zelfs mogelijk om rolcontainers in het voertuig mee te nemen. Kortom, of je nu in een zorginstelling of ziekenhuis werkt; lichte elektrische voertuigen zijn in te zetten voor al het goederentransport.

Bekijk goederenvoertuigen

Elektrisch personenvervoer

Elektrische voertuigen zijn eveneens geschikt voor personenvervoer. Bijvoorbeeld om patiënten, ouderen of hulpbehoevenden te ondersteunen als zij naar een andere plek binnen of op uw locatie moeten. Met de meeste personenvoertuigen kunnen 4 tot 8 personen worden vervoerd. Voor binnengebruik kun je denken aan onze CargoLEV LC 5-PRM, speciaal ontwikkeld voor vervoer van Passengers with Reduced Mobility (PRM transport). Maar er zijn ook voertuigen zeer geschikt voor shuttleservice bijvoorbeeld op de parkeerplaats, ook indien dit openbare weg is. Ook voor personenvervoer geldt: er zijn genoeg mogelijkheden!

Bekijk personenvoertuigen

Brochure downloaden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.