Ga naar de inhoud

Facilitair proces efficiënter inrichten

Rijden met duurzaam vervoer geeft het imago van jouw bedrijf een duurzame impuls. Je rijdt immers in een veilig en schoon voertuig, in een omgeving waar mogelijk al genoeg CO2 uitstoot is. Maar een licht elektrisch voertuig heeft meer voordelen. Zo kun je met onze electrocars de processnelheid in jouw bedrijf of organisatie verbeteren. Ook niet onbelangrijk: met onze smalle elektrovoertuigen kun je overal tussendoor. In drukke omgevingen is dat uitermate handig. Onze voertuigen kun je daarnaast de hele dag gebruiken. Hierdoor is het mogelijk om de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk in te richten. Pas aan het einde van de werkdag of tijdens een pauze leg je het voertuig aan de lader (230V). Je hebt hiervoor geen speciale oplaadpunten of laadinfrastructuur nodig. Verder is het elektrovoertuig zuinig en daarmee goedkoop in gebruik. Dit alles maakt dat elektrisch vervoer ook nog eens een gunstig effect heeft op de total cost of ownership.

Zet jij de volgende stap in het verduurzamen van jouw facilitaire proces?
Informatie aanvragen

Elektrisch goederenvervoer

Elektrisch goederenvervoer is geschikt voor bijvoorbeeld een technische dienst op bedrijfs- of universiteitscampussen. Of wat te denken van food & beverage vervoer, van bewakingsdiensten of de schoonmaak op vakantieparken? Dankzij het relatief hoge laadvermogen kun je met een elektrisch transportvoertuig heel wat goederen of andere zaken van A naar B verplaatsen. En biedt de elektrotruck zelf niet genoeg ruimte, dan is het in de meeste gevallen mogelijk een aanhangwagen aan de kar te koppelen. Ideaal voor bijvoorbeeld linnendistributie tijdens wisseldagen op vakantieparken. Hiervoor beschikken wij over speciale linnentrailers voor vier rolcontainers die wij in eigen huis ontwikkeld hebben. Een elektrowagen is daarnaast compact en wendbaar. Dit heeft als voordeel dat de wagen ook in kleine ruimtes in te zetten is.

Bekijk goederenvoertuigen

Elektrisch personenvervoer

Light electric vehicles zijn ook inzetbaar voor personenvervoer, op zowel eigen terrein als op de openbare weg. Voor binnengebruik in bijvoorbeeld ziekenhuizen zijn de CargoLEV LC PRM voertuigen ideaal. Deze voertuigen zijn speciaal ontwikkeld voor het vervoeren van passagiers met beperkte mobiliteit. Daarnaast zijn er personenvoertuigen beschikbaar voor gebruik op de (openbare) weg. Bijvoorbeeld voor elektrische shuttleservice om personen vanaf de parkeerplaats naar de hoofdingang van een ziekenhuis of luchthaven te vervoeren. Hiermee bied je reizigers, patiënten of gasten extra assistentie en service aan.

Bekijk personenvoertuigen

Brochure downloaden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.