Stadslogistiek

Bel +31(0)316 200091

Bel +31(0)316 200091

Stuur een e-mail
Header

Zero emission mobiliteit

Met onze elektrische voertuigen draagt u bij aan de verbetering van de luchtkwaliteit. En niet te vergeten: aan de leefbaarheid van uw binnenstad. Het pluspunt van elektrische bedrijfswagens is dan ook dat er geen CO2 uitstoot is en geen fijnstof vrijkomt. Maar onze voertuigen zijn ook zuinig en stil. Bovendien is een elektrowagen uitermate geschikt voor veel stop-starts. Bij Electrocar staat zero emission hoog in het vaandel. Zo zijn wij aangesloten bij diverse groepen om kennis op het gebied van duurzaam vervoer te delen en ideeën uit te wisselen. Een voorbeeld is Slim & Schoon door de stad. Ook zijn wij medeondertekenaar van de Green Deal Zero Emission Stadslogistiek. Ons streven: wij maken de bevoorrading van binnensteden voor u makkelijker, schoner en efficiënter.

Uw bedrijfsproces efficiënter inrichten

U heeft er belang bij dat uw voertuig en medewerkers zo efficiënt mogelijk worden ingezet. Zodat de total cost of ownership zo laag mogelijk wordt en uw bedrijfsproces wordt geoptimaliseerd. Tegelijkertijd wilt u een bijdrage leveren aan de leefbaarheid van de binnenstad. Met een electrocar bent u in feite ‘dubbel duurzaam’; u behaalt financieel rendement én u verbetert de leefbaarheid. Toch heeft een elektrisch werkvoertuig meer kwaliteiten. Zo heeft een elektrische transporter minder ruimtebeslag dan een traditionele bestelwagen. Dankzij de kleine draaicirkel kunnen chauffeurs dichterbij hun ophaal- en afleverlocaties komen. Ook rijden zij gemakkelijker een drukke stad in. De hoge instap zorgt daarnaast voor ergonomisch comfort. Ideaal bij veelvuldig in- en uitstappen!

Over de boxopbouw die het beste past bij uw goederenstroom denken wij graag met u mee. Wist u trouwens dat in veel gemeenten speciale subsidieregelingen en faciliteiten bestaan om elektrisch rijden te stimuleren?

Elektrisch vervoer centrum

In de stadslogistiek is het van belang dat pakketten of andere goederen snel en op het goede moment van A naar B komen. Winkels moeten bijvoorbeeld tijdig worden bevoorraad. Met een elektrisch voertuig van Electrocar is dat geen enkel probleem. Onze elektrische bedrijfswagens kunt u zelfs inzetten voor geconditioneerd transport. Ons vertrekpunt is altijd uw bedrijfsproces. Op basis daarvan bepalen we samen met u welk voertuig en welke boxopbouw voor uw goederenvervoer het meest geschikt zijn. Dit kan een door ons ontwikkelde en geproduceerde CargoLEV light electric vehicle, een Melex elektrotruck, maar ook een Club Car zijn. Bij Electrocar hebben wij zelfs een boxopbouw ontwikkeld om extra makkelijk bij pakketten te komen. Enkele andere pluspunten van elektrisch vervoer in de binnenstaddistributie: comfort voor de chauffeurs, veiligheid door langzaam rijden en goed overzicht, opladen kan via het stopcontact en uit te breiden met een container-trailer voor vier of zes rolcontainers. Deze container-trailer zorgt voor efficiëntere stadsdistributie en is door onze eigen engineeringsafdeling ontwikkeld.

Maatwerk

Bij Electrocar geven wij graag gehoor aan uw specifieke wensen. In de afgelopen jaren hebben wij al heel wat maatwerk geleverd. Een maatwerkoplossing realiseren wij in nauwe samenwerking met onze klant. Immers, samen weten we het beste wat er nodig is om uw bedrijfsproces efficiënter in te richten. Maatwerk hoeft niet duur of ingewikkeld te zijn. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om eerder gemaakte ontwerpen aan te passen aan uw situatie. Ook als deze ontwikkeling uit een andere branche afkomstig is. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de oplossing voldoet aan uw wensen op ergonomisch gebied, zodat de duurzame inzet van uw medewerkers wordt bevorderd. Onze medewerkers zijn altijd bereid met u mee te denken. Neemt u gerust contact met ons op.

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.
Contact