Over Electrocar BV

Bel +31(0)316 248668

Bel +31(0)316 248668

Stuur een e-mail
Header

Electrocar BV: voor elektrische werkvoertuigen en méér

Electrocar BV werkt al sinds 2003 aan elektrische mobiliteitsloplossingen. Dat is onze toegevoegde waarde. Dagelijks werkt een enthousiast team van 20 mensen vanuit onze locatie in Beek (Gemeente Montferland). Wij zijn uitgegroeid tot een bedrijf dat diverse elektrische personen- en goederenvoertuigen, aanhangwagens en speciale toepassingen voor de zakelijke markt en (semi-)overheden levert. Zo is Electrocar BV sterk vertegenwoordigd in diverse branches, zoals de stadslogistiek, gemeenten, luchthavens, recreatie, industrie, zorg en de facilitaire branche.

Elektrisch vervoer op maat

Electrocar BV is exclusief distributeur voor de Benelux van Melex electrocars en elektrotrucks en MP Fantozzi trekkers en platformwagens.
Voor Club Car werkvoertuigen met wegtoelating zijn wij exclusief distributeur voor Nederland.
Electrocar BV is erg gespitst op voertuigen die precies kunnen doen wat nodig is
om het werk goed uit te voeren. Wij vinden het belangrijk dat het elektrische (werk)voertuig past bij het werkproces van onze klant.
Immers, u wil geen voertuig, maar een gestroomlijnd bedrijfsproces.
Daarvoor denken wij met u mee én gaan zelfs een stapje verder. We denken
actief mee om de optimale mobiliteitsoplossing te bieden.
Op basis van ruim veertien jaar ervaring worden door onze eigen engineers maatwerkoplossingen ontwikkeld. Alle ontwikkelingen worden 3D CAD getekend.
Regelmatig passen wij bestaande voertuigen aan naar de specifieke wensen
of behoeften van onze klant.
Daarnaast ontwikkelen en bouwen wij ook zelf elektrische voertuigen.

Green Deal Zero Emission Stadslogistiek

Eind 2014 heeft Electrocar BV de Green Deal Zero Emission Stadslogistiek getekend. Het doel van deze Green Deal ZES is om door technologische vernieuwing en kennisdeling steden schoner en veiliger te maken. Het streven is om in 2025 zoveel mogelijk vervoersmiddelen op de weg te hebben die geen schadelijke stoffen uitstoten. Oftewel: zero emissie in steden. Wij zijn van mening dat elektrische voertuigen in stedelijke omgevingen een perfect alternatief zijn voor bijvoorbeeld bestelauto’s en bedrijfsbusjes. Denk aan een elektrische bedrijfswagen, elektrische transporter of bijvoorbeeld elektrotrucks. Wij dragen bij aan de Green Deal Zero Emission Stadsdistributie door inzet van onze kennis, expertise en ons vermogen om buiten de gebaande paden te denken.

Van verkoop, verhuur en onderdelen tot service

Electrocar BV levert en ontwikkelt niet alleen voertuigen en toepassingen, wij voeren daarnaast ook het periodieke onderhoud aan elektrische voertuigen uit.

Wij bieden onze klanten:

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.
Contact