Ga naar de inhoud

Kennis, ervaring en passie komen samen in Electrocar BV

Wij zijn Electrocar BV. Al meer dan 20 jaar zijn wij gepassioneerd specialist en marktleider in Light Electric Vehicles. Inmiddels bestaat ons team van ons familiebedrijf uit zo’n 20 medewerkers. Jouw mobiliteitsprobleem is onze uitdaging. De sleutel tot de oplossing? Dat is zonder twijfel onze kennis, ervaring en passie voor innovatie.

Totaalleverancier van Light Electric Vehicles

Wij zijn leverancier van diverse merken elektrische voertuigen. Denk aan onze eigen CargoLEV Light Electric Vehicles, of aan elektrovoertuigen van Goupil en Melex. Dat niet alleen! Óók ben je bij ons aan het juiste adres voor service en onderhoud. En voor onderdelen. Wil je jouw lichte elektrische voertuigen via lease inzetten? Ook dat kan. Bij Electrocar Beek vind je het gehele plaatje onder één dak.

Techniek staat voorop

Techniek en innovatie staan aan de basis van onze oplossingen. Wat dit betekent? Dat ons team steeds op zoek is naar nieuwe mogelijkheden. Naar de beste materialen en technieken ook. Het belangrijkste daarbij: jij moet de meerwaarde merken. Zo bouwen wij onze voertuigen modulair op. Dat biedt jou flexibiliteit en ruimte voor slimme keuzes, afhankelijk van jouw (gebruiks)wensen of mobiliteitsvraag.

Als totaalleverancier van lichte elektrische voertuigen helpen we jou graag verder op weg!

Electrocar BV: al 20 jaar familiebedrijf

Electrocar BV is een echt familiebedrijf. Mike Wienhoven was in 2003 de grondlegger. Tegenwoordig hebben zoon Martijn en dochter Leonie de leiding in handen. Dit tweetal vormt de directie van Electrocar BV en CargoLEV BV. De familie Wienhoven hecht veel waarde aan duurzame relaties. We zijn uitgegroeid tot een fijn en betrokken team en gaan voor langdurige samenwerkingen met onze medewerkers. Dit vertaalt zich bijvoorbeeld ook in de selectie van lokale toeleveranciers en in diverse lokale samenwerking. Logisch dus dat wij de ontwikkeling en productie van onze CargoLEV voertuigen lokaal (Zevenaar) houden.

Benieuwd naar ons volledige verhaal?

Lees onze ontstaansgeschiedenis

Zusterbedrijf CargoLEV

Sinds enkele jaren komt onze passie voor innovatie en ontwikkeling ook tot uitdrukking in ons zusterbedrijf CargoLEV BV. De Light Electric Vehicles van CargoLEV worden ontwikkeld en geproduceerd vanuit een eigen locatie in Zevenaar. Een 100% Nederlands voertuig dus. En omdat de locatie niet ver van Electrocar BV ligt, zijn de lijnen tussen ontwikkeling en praktijkervaring kort. Met CargoLEV streven wij vanuit de nieuwste technologieën en de beste materialen naar het perfecte voertuig. Daarom zeggen wij ook wel: de kracht van Electrocar BV, verenigd in CargoLEV.

Ontdek meer over CargoLEV

Melex distributeur

Electrocar BV is exclusief distributeur van Melex voertuigen. Daar zijn wij best trots op. Onze samenwerking bestaat al sinds onze oprichting in 2003. Wat ons verbindt, is de passie voor doorontwikkeling. Vandaag de dag biedt Melex een ruime keuze aan elektrische goederenvoertuigen én personenvoertuigen. Ben jij op zoek naar Melex-onderdelen of is er onderhoud of een reparatie nodig aan jouw Melex-voertuig? Die service bieden wij jou natuurlijk ook.

Lees meer over Melex

Heb je een vraag? Wij helpen je graag.

Brochure downloaden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.