Zorg

Bel +31(0)316 200091

Bel +31(0)316 200091

Stuur een e-mail
Header

Schoon en duurzaam elektrisch vervoer

In de zorg heeft duurzaam transport al enige tijd geleden intrede gedaan. Dat is niet zonder reden. Elektrische voertuigen zijn namelijk CO2 neutraal en fluisterstil. Juist dat is ideaal voor omgevingen waar gezondheid en rust voorop staan. Zo zetten ziekenhuizen en zorginstellingen steeds vaker elektrische voertuigen in voor intern goederentransport en personenvervoer. Ook voor linnengoeddistributie en bijvoorbeeld groenonderhoud op terreinen van ziekenhuizen of zorginstellingen is een elektrokar geschikt. Technische diensten rijden ook graag met onze elektrische werkvoertuigen. De mogelijkheden voor elektrisch vervoer in de zorg zijn legio. Van elektrische trekkers en platformwagens tot personenvoertuigen. Met duurzaam vervoer draagt u bij aan positieve leef- en woonomstandigheden van uw cliënten, patiënten en bezoekers. Gegarandeerd: schoon en duurzaam vervoer geeft het duurzame imago van uw instelling een impuls!

Elektrisch goederenvervoer

Elektrowagens zijn een hulpmiddel voor tal van werkzaamheden in zorginstellingen. Denk aan bijvoorbeeld het vooruit duwen van ziekenhuisbedden. Omdat er ook elektrowagens zijn met een breedte van slechts 48 centimeter, leent dit vervoersmiddel zich daarnaast voor vervoer door smalle gangen. Natuurlijk zijn ook bredere voertuigen leverbaar. Verder zijn elektrische voertuigen geschikt voor gebruik buiten. Dit is handig voor de technische dienst of bijvoorbeeld de groenvoorziening. Nog een voordeel: de voertuigen zijn door iedereen te gebruiken. Na een duidelijke instructie rijdt elke chauffeur zo met het voertuig weg. Kortom, of u nu in een zorginstelling of ziekenhuis werkt; elektrische voertuigen zijn in te zetten voor al uw goederentransport.

Elektrisch personenvervoer

Elektrische voertuigen zijn eveneens geschikt voor personenvervoer. Bijvoorbeeld om patiënten, gasten, ouderen of hulpbehoevenden te ondersteunen als zij naar een andere plek binnen of op uw locatie moeten. Een electrocar is zelfs in staat om het proces van dagbesteding te verbeteren. Er zijn verschillende mogelijkheden. Met de meeste elektrische personenvoertuigen kunnen twee tot en met acht mensen worden vervoerd. Voor intern personentransport kunt u denken aan onze 5- en 7-persoonswagens. Deze wagens hebben wij zelf ontwikkeld, waarbij gebruik is gemaakt van onze ruim 10 jaar ervaring met grootschalig personenvervoer op luchthavens. Deze kennis en ervaring blijkt ook binnen de zorgsector goed toepasbaar. De voertuigen zijn zeer geschikt voor vervoer van Passengers with Reduced Mobility (PRM transport). Voor grootschaliger personenvervoer kan ook een treintje worden ingezet. Als deze wordt gekoppeld aan een electrocar, zijn in totaal 14 tot 20 personen in één keer te vervoeren. Dit personentreintje is toegestaan op de openbare weg en is daarmee geschikt voor shuttleservice. De meeste van onze elektrowagens kunnen ook rolstoelen meenemen. Vrijwel elk voertuig heeft een lage en ruime instap, waardoor eveneens mensen die minder goed ter been zijn kunnen meereizen. Wilt u tegelijkertijd goederen vervoeren? Dan kunt u denken aan personenvervoer in combinatie met laadruimte. Dus ook voor personenvervoer geldt: er zijn genoeg mogelijkheden!

Maatwerk

U heeft keuze uit standaard modellen en electrocars die naar uw wensen zijn aangepast. Bijvoorbeeld omdat u een speciale doelgroep te vervoeren heeft. Of omdat u bepaalde wensen heeft qua functionaliteit van het voertuig. In de afgelopen jaren zijn bij Electrocar al tientallen ontwerpen tot stand gekomen, waarbij de wensen en bedrijfsprocessen van de klant zeer specifiek waren. Een voorbeeld is de linnentrailer, voor linnendistributie. Ook u kunt hiervan profiteren. Zo kunnen we ervoor kiezen een bestaande ontwikkeling te vertalen naar uw situatie. Hierdoor krijgt u maatwerk, zonder dat het u veel extra kost. Overigens geldt voor vrijwel iedere electrocar dat deze voor alle weersomstandigheden geschikt te maken is, door het gebruik van flexcabines. Ook kunt u altijd uit meerdere soorten open en gesloten laadbakken en boxen kiezen. Maar welk voertuig u ook kiest of met ons ontwikkelt, u beschikt met een electrocar altijd over veilig en duurzaam vervoer!

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.
Contact