Ga naar de inhoud

Lease biedt uitkomst

Gaat het om Light Electric Vehicles, dan biedt Electrocar BV jou alles onder één dak. Zo kun je bij ons ook een LEV leasen. Bijvoorbeeld als je tijdelijk je wagenpark wilt uitbreiden. Of als je nog even moet wachten op je nieuw bestelde voertuig(en). Of je nu één of meerdere LEV’s wilt leasen, voor kortere of langere tijd: de kracht van lease is flexibiliteit.

Talloze mogelijkheden
Onze werkwijze is simpel: jij geeft aan wat je nodig hebt. Wij stellen het voertuig samen, zodat deze goed inzetbaar is in jouw bedrijfsproces. Bijvoorbeeld een CargoLEV gesloten Laadbak XL voor het vervoeren van rolcontainers. Of een Melex New Cargo met (kippende) open laadbak voor groenonderhoud. En kies je voor een nieuw voertuig of liever een gebruikte LEV? Samen bespreken we de mogelijkheden.

Wil jij ook flexibel en ontzorgd elektrisch kunnen rijden?
Neem contact op voor de mogelijkheden

Ontzorgd rijden
Lease betekent in onze ogen ook ontzorgd rijden: maatwerk en duidelijkheid vooraf. Je weet waar je maandelijks aan toe bent. Wij beheren jouw wagenpark. Is er onderhoud nodig? Daarvoor komen wij bij jou op locatie. Vanzelfsprekend leveren wij het leasevoertuig ook op locatie af. Plus jouw chauffeurs kunnen rekenen op een duidelijke gebruikersinstructie, zodat ze meteen op weg kunnen. Het leasecontract bestaat uit diverse componenten. Die bespreken we samen vooraf.

Extra flexibiliteit
Kies jij voor short lease en bevalt het Light Electric Vehicle goed? Dan is verlenging van het contract altijd bespreekbaar. Heb je juist voor een kortere periode een extra voertuig nodig? Dan is huren ook een optie. Een elektrisch voertuig huren bij Electrocar BV kan al vanaf één maand.

Overweeg jij lease? Wij helpen je graag.

Brochure downloaden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.