Lease

Bel +31(0)316 200091

Bel +31(0)316 200091

Stuur een e-mail
Header

Lease elektrische voertuigen

U kunt bij ons ook een milieuvriendelijk elektrisch (werk)voertuig leasen. Bijvoorbeeld om tijdelijk uw wagenpark uit te breiden voor een periode langer dan een maand. Short lease is daarmee ook mogelijk. Of heeft u een elektrisch voertuig in bestelling? Dan kunt u ervoor kiezen een voorloopwagen in te zetten, totdat uw nieuwe electrocar wordt geleverd.

Maatwerk in leasing

Een voertuig kunt u al vanaf één maand bij ons leasen. Een langere leaseperiode kan ook. Ons motto is immers: maatwerk. Dit betekent dat we de contractperiode vooraf met u bespreken. Ook kunt u kiezen uit gebruikte of nieuwe voertuigen en u kunt bepalen of u het onderhoud en de verzekering er meteen bij regelt. Lease is namelijk flexibel; u bouwt uw leasecontract op aan de hand van componenten.

Leasekosten

De leasekosten bespreken wij uiteraard vooraf met u. Wat u daarnaast van ons mag verwachten, is dat het voertuig keurig wordt afgeleverd bij u op locatie. Kortom, ook voor het leasen van een elektrisch (werk)voertuig bent u bij ons aan het juiste adres.

Voertuig huren

Heeft u voor een kortere periode (tot één maand) een voertuig nodig? Dan is verhuur de beste oplossing. Kijk voor meer informatie op onze verhuurpagina.

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.
Contact