Industrie

Bel +31(0)316 200091

Bel +31(0)316 200091

Stuur een e-mail
Header

Schoon en duurzaam elektrisch vervoer

In uw werkplaats, fabriek of op uw productielocatie heeft u liever geen CO2 uitstoot, maar wilt u wel snel uw goederen kunnen vervoeren. Een elektrisch voertuig van Electrocar is hiervoor dé ideale oplossing! Onze elektrowagens zijn solide ontworpen, vanuit het perspectief van de industrie. Dit betekent dat de voertuigen robuust en krachtig zijn. Maar niet alleen voor intern goederentransport is een elektrisch voertuig geschikt. Ook voor transport op het bedrijfs- of fabrieksterrein kunt u een elektrovoertuig inzetten. In dat geval rijdt u met duurzaam vervoer, in een omgeving waar vaak al veel CO2 uitstoot is. Zo draagt u bij aan een duurzame en schonere werkomgeving van uzelf, uw medewerkers en uw klanten.

Uw bedrijfsproces efficiënter inrichten

Een electrocar is veilig en snel. U heeft bovendien keuze uit zowel gesloten als open cabines. Een ander voordeel van een elektrisch werkvoertuig is dat deze door iedereen te berijden is; medewerkers hebben niet altijd een rijbewijs nodig. Uiteraard zorgt Electrocar voor instructie. Een elektrisch voertuig draagt zogezegd bij aan de efficiëntie van uw bedrijfsproces. Immers, als producten of onderdelen snel verplaatst kunnen worden, hoeft het arbeidsproces niet of maar nauwelijks te worden verstoord. Een electrocar is daarnaast altijd compleet. U heeft bijvoorbeeld geen speciale laadvoorzieningen nodig, want de elektrotrucks worden opgeladen via het normale stopcontact (230V). Het voertuig kunt u ook inzetten voor vervoer in ‘restricted areas’ van het productieproces en met aanpassingen in een Atex omgeving.

Goederenvervoer

De elektrische goederenvoertuigen van Electrocar zijn stuk voor stuk compact en wendbaar. Wij hebben zelfs voertuigen vanaf 48 centimeter breed; ideaal voor smalle doorgangen, zoals tussen stellingen. U heeft keuze uit elektrische trekkers en platformwagens en elektrotrucks zoals de Cargolev TC Gesloten Laadbak XL. Deze elektrische voertuigen zijn ook geschikt voor transport op grotere terreinen. En zoals gezegd: een elektrisch voertuig is gemakkelijk in gebruik, zowel binnen als buiten. Bijvoorbeeld als het gaat om de bediening van het voertuig. Onze goederenvoertuigen zijn fluisterstil, hebben een groot laad- en trekvermogen, zijn ergonomisch verantwoord, veilig en kunnen staand of zittend worden bediend. Dit laatste is wel afhankelijk van het gekozen model.

Maatwerk

Uw werksituatie is uniek. Bij Electrocar houden we daar rekening mee. Zo kunt u kiezen uit diverse soorten accessoires en verschillende laadbakken, kippers en vloeren. De voertuigen kunnen wij voorzien van bull bar en aanrijdbeveiliging. Ook kunnen wij de elektrowagen aanpassen aan de soort goederen die vervoerd of meegetrokken moeten worden. Zelfs een combinatie van een personen- en goederenvoertuig is mogelijk. Heeft u specifieke wensen? Dan bekijken wij die samen met u. Mogelijk kunnen we een eerdere ontwikkeling omvormen, zodanig dat deze voldoet aan uw wensen of werksituatie. Dit maatwerk vinden wij belangrijk. Tenslotte gaat het om het optimaliseren van uw bedrijfsproces! Kijk voor meer informatie ook op onze speciale maatwerkpagina.

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.
Contact