Ga naar de inhoud

Verhuur van elektrische voertuigen

Verwacht jij piekdrukte in jouw bedrijf? Heb je (tijdelijk) één of meerdere lichte elektrische goederenvoertuigen nodig? Dan kan een LEV huren een optie zijn. Ook voor bepaalde werkzaamheden of een bepaald project kun je bij Electrocar BV een voertuig huren. Wij denken graag mee over de beste oplossing voor jouw uitdaging of vraag.
Onze elektrische voertuigen huur je al vanaf één maand

Huren op maat
Je huurt al een licht elektrisch voertuig vanaf een aaneengesloten periode van één maand. Wij leveren het huurvoertuig op de gewenste locatie af. Daarbij zorgen wij altijd voor een duidelijke instructie, zodat jouw chauffeurs precies weten hoe het voertuig werkt. Ook handig: de huur is inclusief verzekering. En wil je tijdens het gebruik van de LEV auto extra zichtbaar zijn? Wij regelen met plezier de benodigde reclame bestickering.

Ruime keuze huurvoertuigen
Bij het huren van een voertuig heb je keuze uit verschillende merken, types en modellen LEV vehicles. Van onze eigen CargoLEV’s tot Goupil en Melex elektrotrucks. Voor werkzaamheden in de groenvoorziening staat bijvoorbeeld de Melex New Cargo met kippende open laadbak klaar. Ben je juist op zoek naar een elektrisch werkvoertuig waarmee je rolcontainers vervoert? Dan is de CargoLEV TC Gesloten Laadbak XL een aanrader. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Goederenvoertuig huren? Wij helpen je graag

Brochure downloaden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.