Verhuur

Bel +31(0)316 200091

Bel +31(0)316 200091

Stuur een e-mail
Header

Verhuur van elektrische voertuigen

Wilt u een milieuvriendelijk elektrisch voertuig of golfcar huren? Bijvoorbeeld omdat u piekdrukte verwacht in uw bedrijf of omdat u (tijdelijk) één of meerdere electrowagens nodig heeft. Wij verhuren zowel personen- als goederenvoertuigen.

Huurvoertuigen

Het huren van een elektrisch voertuig is al vanaf één maand mogelijk. Het huurvoertuig kan een ‘gewone’ electrocar zijn, maar u kunt bijvoorbeeld ook een golfkar huren (met of zonder laadbak) of personentrein. In onze treintjes kunt u 14, 16 of 20 personen in één keer vervoeren, bovendien mag u met de treintjes op de openbare weg. Ideaal voor evenementenvervoer, op festivals of als shuttledienst!

Huurmogelijkheden

Wij leveren de gehuurde voertuigen bij u af. Daarbij kunt u rekenen op een duidelijke instructie. De verzekering en eventueel onderhoud of reparatie zijn bij de huur inbegrepen. Wilt u speciale reclamebestickering op het voertuig? Dat verzorgen wij graag voor u.

Geen borg

Wij denken graag met u mee. Vooraf maken wij het kostenplaatje voor u inzichtelijk. Nog een voordeel: Als wij een huurovereenkomst afsluiten betaalt u voor het huren van onze elektrische voertuigen géén borg.

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.
Contact