Ga naar de inhoud

Melex

De voertuigen van Melex Polen zijn al sinds 1970 op de markt. De tijd heeft sindsdien niet stilgestaan. Regelmatig brengt Melex nieuwe modellen op de markt. Zowel elektrische voertuigen voor goederen- als voor personenvervoer. Ontwikkeling staat hoog in het vaandel bij dit Europese merk. Juist ook daarom is de samenwerking tussen Electrocar BV en Melex zo goed: wij verstaan elkaar. Want ook Electrocar BV staat garant voor betrouwbare lichte elektrische voertuigen (LEV). Al ruim twintig zijn wij exclusief distributeur van Melex in Nederland. Daarnaast leveren we deze voertuigen ook in een groot deel van Duitsland.

Melex goederen- en personenvoertuigen

De elektrische goederen- en personenvoertuigen van Melex zijn ideaal voor bijvoorbeeld de technische dienst, groenvoorziening of als personenshuttleservice. Zoals op campings, vakantie- en recreatieparken en (universiteits)campussen. Ook veel gemeenten, schoonmaak- en facilitaire bedrijven of de zorgsector kiezen voor de Melex elektrovoertuigen. De reden? Naast grote technische betrouwbaarheid zijn de voertuigen multi-inzetbaar. Met de meeste voertuigen mag je óók op de openbare weg.

Kenmerken

  • Europese kwaliteit
  • Zowel goederen- als personenvoertuigen
  • Keuze uit meerdere modellen
  • Diverse opbouwvarianten mogelijk
  • Meeste modellen zijn toegestaan op de openbare weg
Electrocar BV en Melex bieden jou ruim twintig jaar aan kennis en ervaring in elektrische mobiliteit
Informatie aanvragen

Melex onderdelen en service

Heb je een Melex elektrovoertuig? Dat staat Electrocar BV klaar voor de service en het onderhoud. Ongeacht type of leeftijd van het voertuig. Zeker 95% van de Melex onderdelen hebben wij op voorraad. Dat betekent nauwelijks wachttijd en altijd een oplossing. Als het nodig is, zelfs op maat. Onze monteurs denken graag met je mee om te bepalen wek onderdeel nodig is. En heb je hulp nodig bij de montage? Onze servicemonteurs komen daarvoor gewoon bij u op locatie. Voor het bestellen van Melex onderdelen of het inplannen van een onderhoudsbeurt neem gerust contact met ons op.

Brochure downloaden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.