Facilitair

Bel +31(0)316 200091

Bel +31(0)316 200091

Stuur een e-mail
Header

Proces efficiënter inrichten

Rijden met duurzaam vervoer geeft het imago van uw bedrijf een duurzame impuls. U rijdt immers in een veilig en schoon voertuig, in een omgeving waar mogelijk al genoeg CO2 uitstoot is. Maar een elektrisch voertuig heeft meer voordelen. Zo kunt u met onze electrocars de processnelheid in uw bedrijf of organisatie verbeteren. Ook niet onbelangrijk: met onze smalle elektrovoertuigen kunt u overal tussendoor. In drukke omgevingen is dat uitermate handig. Onze voertuigen kunt u daarnaast de hele dag gebruiken. Hierdoor is het mogelijk om uw werkzaamheden zo efficiënt mogelijk in te richten. Pas aan het einde van de werkdag legt u het voertuig aan de stroom (230V). U heeft dus geen speciale oplaadpunten of laadinfrastructuur nodig. Verder is het voertuig zuinig en daarmee goedkoop in gebruik. Dit alles maakt dat elektrisch vervoer ook nog eens een gunstig effect heeft op de total cost of ownership.

Elektrisch goederenvervoer

Elektrisch goederenvervoer is geschikt voor bijvoorbeeld een storingsdienst op terreinen. Of wat te denken van vervoer van food & beverage, van bewakingsdiensten of de schoonmaak op vakantieparken? Dankzij het relatief hoge laadvermogen kunt u met een elektrisch transportvoertuig heel wat goederen of andere zaken van A naar B verplaatsen. En biedt de electrocar zelf niet genoeg ruimte, dan is het in de meeste gevallen mogelijk een aanhangwagen aan de kar te koppelen. Ideaal voor intern goederenvervoer of voor bijvoorbeeld linnendistributie tijdens wisseldagen op vakantieparken. Hiervoor beschikken wij over speciale linnentrailers voor vier tot zes rolcontainers die door Electrocar in eigen huis zijn ontwikkeld. Een elektrowagen is daarnaast compact en wendbaar. Dit heeft als voordeel dat de wagen ook in kleine ruimtes in te zetten is.

Elektrisch personenvervoer

Elektrische voertuigen zijn ook inzetbaar voor personenvervoer, op zowel eigen terrein als op de openbare weg. Voor intern personentransport beschikken wij over bijvoorbeeld 5- en 7-persoons PRM voertuigen. Deze zijn door onze eigen engineeringsafdeling ontwikkeld, waarbij gebruik is gemaakt van onze jarenlange ervaring met grootschalig personenvervoer op luchthavens. U kunt ook denken aan een 4-persoons golfcar. Dit vraagt om een lagere investering. Daarnaast zijn er de personentreintjes, bijvoorbeeld voor veilig vervoer vanaf de parkeerplaats naar de hoofdingang van een ziekenhuis of op luchthavens. Regelmatig zetten onze klanten een electrocar in om aan reizigers, patiënten of gasten assistentie te verlenen. De meeste personenvoertuigen beschikken over een ruime en lage instap. Vaak is het ook mogelijk het voertuig geschikt te maken voor mensen in een rolstoel. De voertuigen zijn zeer geschikt voor vervoer van Passengers with Reduced Mobility (PRM transport).

Maatwerk

Het kan zijn dat onze standaard modellen elektrowagens of aanhangwagens nog niet voldoen aan uw gebruikswensen. Dat is geen punt, want onze eigen engineers kunnen de standaard voertuigen aanpassen aan uw situatie. Daarvoor tekenen zij in 3D CAD. Zij kunnen ook een nieuw ontwerp voor u ontwikkelen of een bestaande eigen ontwikkeling omvormen tot een voertuig dat bij uw vraag of wens past. Ook de opbouw van het voertuig is naar vrijwel elke wens aan te passen. Zo kunnen in een box schappen worden aangebracht en meerdere of variabele compartimenten. Ook kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een kippende open laadbak. Een koffieopbouw, ijsmachine en zelfs een bakkerij of verkoopwagen is mogelijk. Evenals een inrichting met hogedrukreiniger en hotbox met watertank, waarbij deze autonoom op het accupakket draait. Een elektrowagen kan ook worden gebruikt voor onkruidbestrijding. Kortom, heeft u een speciale wens? Wij kunnen deze voor u vervullen.

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.
Contact