Ga naar de inhoud

Elektrische voertuigen

Is jouw uitdaging om binnensteden te beleveren? Om bezoekers op jouw terrein van A naar B te brengen? Om (groen)afval te verzamelen? Grote kans dat een licht elektrisch voertuig hét antwoord is. De mogelijkheden zijn vaak verrassend.

Goederenvervoer

Goederenvervoer

Elektrisch goederenvervoer is in Nederland in opmars. Denk maar eens aan het last-mile-transport in stadscentra en binnensteden. Elektrische bezorgauto’s nemen steeds vaker de plek in van bestelbusjes en gemotoriseerd vrachtvervoer. Ook op andere plekken worden elektrotrucks ingezet. Van toeleveranciers en gemeenten, tot vakantieparken, groenbedrijven en ziekenhuizen.

Meer informatie
Personenvervoer

Personenvervoer

Wil jij mensen duurzaam vervoeren van de ene naar de andere plek? Dan biedt een elektrisch personenvoertuig vast en zeker uitkomst. Bijvoorbeeld om afstanden te overbruggen op bedrijventerreinen, (universiteits)campussen, bouwterreinen en bij ziekenhuizen of zorgcentra. Of denk aan elektrisch personenvervoer voor ouderen en mensen die minder mobiel zijn. Diverse personenvoertuigen zijn toegestaan op de openbare weg. Bij ons heb je keuze uit elektrische personenvoertuigen van CargoLEV en Melex.

Meer informatie
Aanhangwagens

Aanhangwagens

Onze aanhangers zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik achter lichte elektrische voertuigen. Met de CargoLEV Trailer 4 kunnen rolcontainers vervoerd worden. Ideaal voor bijvoorbeeld het vervoeren van linnenpakketten op recreatie- en vakantieparken, campings en zorgcentra. Maar ook een Melex personenaanhanger is mogelijk om op eigen terrein extra veel mensen te kunnen vervoeren met een personenvoertuig.

Meer informatie
Occasions

Occasions

Soms is een nieuw elektrisch voertuig net een stap te ver. Of je geeft gewoon de voorkeur aan een net tweedehands voertuig. Dan kan een occasion de oplossing zijn. We beschikken over een variërende voorraad goederen- en personenvoertuigen. Vrijwel alle occasions hebben wij oorspronkelijk aan de eerste eigenaar verkocht, zijn teruggekomen uit de lease of zijn voormalige demovoertuigen. Kortom, wij kennen onze occasions. Daar pluk jij de vruchten van.

Meer informatie
CargoLEV

CargoLEV

Een CargoLEV elektrotruck is meer dan alleen een licht elektrisch voertuig. De CargoLEV Light Electric Vehicles worden in Nederland (Zevenaar) ontwikkeld en geproduceerd. Er zijn CargoLEV goederenvoertuigen, personenvoertuigen en aanhangers. De goederenvoertuigen zijn toegestaan op de openbare weg (categorie N1). Dankzij de extreem lage laadvloer kunnen zelfs rolcontainers in het voertuig vervoerd worden. CargoLEV voertuigen staan garant voor stil, milieuvriendelijk en innovatief vervoer.

Meer informatie
Melex

Melex

Bij Electrocar BV kun je al ruim twintig jaar terecht voor de Europese Melex voertuigen. Zowel voor elektrisch goederen- als voor personenvervoer. De elektrokarren van Melex zijn ideaal voor de technische dienst, groenvoorziening of als personenshuttleservice. Zoals op campings, vakantieparken en campussen. Ook veel gemeenten, schoonmaak- en facilitaire bedrijven of de zorgsector kiezen voor de Melex elektrovoertuigen. De reden? Naast grote technische betrouwbaarheid zijn de voertuigen multi-inzetbaar.

Meer informatie
Heb je een vraag? Wij helpen je graag.

Brochure downloaden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.