Ga naar de inhoud

Occasions van kwaliteit

Ben jij op zoek naar een net, tweedehands elektrovoertuig? Overweeg dan een occasion. We beschikken doorgaans over een ruime voorraad van zowel goederen- als personenvoertuigen. Van de CargoLEV TC, Melex New Cargo tot trailers voor rolcontainers, een Goupil G3 of G4. De meeste occasions hebben wij oorspronkelijk aan de eerste eigenaar verkocht. Deze lichte elektrische voertuigen zijn bij ons weer ingeruild voor nieuwe(re) voertuigen. Onze occasions zijn ook elektrotrucks die terugkomen uit de lease en voormalige demovoertuigen.

Overweeg je een elektrische occasion?
Informatie aanvragen

Inclusief garantie

Elke occasion is gereviseerd, voorzien van groot onderhoud en kan dus weer jaren mee. Ook het accupakket onderwerpen we aan een uitgebreide test. Het testrapport stellen we uiteraard beschikbaar. Is het accupakket toe aan vervanging? Dan zorgen wij daar natuurlijk voor. Ook bij aanschaf van een occasion krijg je garantie.

Vertrouwde service

Staat de occasion op kenteken? Dan regelen wij de tenaamstelling bij de RDW. Wij leveren het elektrovoertuig bij jou op locatie af, zorgen daarbij voor een duidelijke gebruikersinstructie én je krijgt een afleverpakket. Dit pakket bevat alle benodigdheden voor het dagelijks gebruik van het lichte elektrische voertuig. Zoals een laadkabel, lampensetje en een instructiekaart van het voertuig. Dus ook bij een occasion krijg je de service die je van Electrocar Beek bent gewend.

Brochure downloaden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.