Service

Bel +31(0)316 200096

Bel +31(0)316 200096

Stuur een e-mail
Header

Service elektrische voertuigen

Service betekent bij ons snelheid, zoals snelle reparatie van uw elektrische voertuig. Want als geen ander weten wij hoe vervelend een defect voertuig kan zijn. Onze service geldt ook als u een ander merk elektrische (bedrijfs)wagen heeft dan onze eigen Electrocar-merken CargoLEV, Melex, Goupil, Club Car en MP Intralogistic. Zo kunt u bij ons ook terecht voor onderdelen voor een elektrisch voertuig of golfkar van onder andere de merken Mega Eworker, Yamaha en Ezgo.

Bij u op locatie

Onze service houdt ook in dat wij bij u op locatie komen; of uw elektrische voertuig nu in Nederland, Belgiƫ of in Duitsland staat. Voor reparaties op locatie beschikken wij over vijf volledig ingerichte servicebussen. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat het defect snel te lokaliseren. Vervolgens denken wij met u mee over de beste oplossing of geven u de nodige tips.

Vervangend vervoer

Is uw elektrokar niet direct te repareren? Dan is vervangend vervoer mogelijk, terwijl uw voertuig in onze werkplaats aan een grondige inspectie wordt onderworpen. Ook dat noemen wij service.

Schadereparatie en onderhoud

Onder service verstaan wij daarnaast schadereparatie en (preventief) onderhoud aan uw elektrisch voertuig. U kunt hiervoor een onderhoudscontract afsluiten. Of u een onderhoudscontract heeft of niet, wij houden altijd voor u in de gaten wanneer welk onderhoud aan uw elektrische wagen(s) moet gebeuren. Overigens kunt u ook bij ons terecht als u een ander merk electrocar heeft. Kortom, met onze service zorgen wij ervoor dat uw werk doorgaat!

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.
Contact