Recreatie

Bel +31(0)316 200091

Bel +31(0)316 200091

Stuur een e-mail
Header

Schoon en duurzaam elektrisch vervoer

Of u nu evenementen organiseert, in een dierentuin werkt of een recreatiepark of camping heeft, in uw werk is een goed voertuig vaak onmisbaar. Op vakantieparken wordt tijdens de wisseldagen veel heen-en-weer gereden en op andere dagen wordt van de technische dienst verwacht dat deze snel ter plaatse is. Toch wilt u uw gasten geen overlast bezorgen, tenslotte zijn zij met vakantie of komen juist voor hun rust. En wat te denken van een festival? U wilt ervoor zorgen dat uw bezoekers of artiesten zo efficiënt mogelijk bij het evenement komen. Een elektrisch voertuig is in deze en veel meer situaties dé oplossing. Elektrisch vervoer is namelijk fluisterstil en veilig. De snelheid kunnen wij voor u programmeren en zo laag houden. U verbruikt bovendien geen brandstof, omdat de elektrowagens via het normale stopcontact (230V) worden opgeladen. Onze elektrische wagens zijn daarnaast zuinig in energieverbruik en niet onbelangrijk: als u laat zien dat u bewust bent van een duurzame omgeving en geen CO2 uitstoot, helpt dat ook nog eens uw imago!

Elektrisch goederenvervoer

Met een electrocar kunt u uw logistieke proces versnellen. Onze compacte wagens zijn namelijk uitermate geschikt voor veel stop-starts en u kunt diverse soorten aanhangwagens of trailers aan het voertuig koppelen. Dit maakt een elektrowagen ideaal voor bijvoorbeeld de schoonmaakdienst of housekeeping. Of voor de technische dienst, voor groenonderhoud, de bezorgdienst en bij evenementen, festivals en toernooien voor het vervoeren van goederen of artiesten. Voor het uitnemen en retourneren van linnengoed op wisseldagen in vakantieparken heeft Electrocar bijvoorbeeld een speciale linnentrailer ontwikkeld. Het gebruik van de trailers is arboverantwoord. Ook zijn deze trailers makkelijk te beladen, dankzij de grote laadklep. Per rolcontainer, in totaal vier of zes per linnentrailer, kan de huif aan de zijkant worden geopend. Wij houden overigens altijd rekening met de piekmomenten in uw bedrijf. Service en onderhoudswerk plannen wij om de wisseldagen heen. En zit u eens verlegen om een extra voertuig, dan kunt u deze bij ons huren of leasen. Ook voor een ruime keuze in occasions kunt u bij ons terecht.

Elektrisch personenvervoer

Een elektrisch voertuig is ook prima in te zetten voor personenvervoer. Onze merken Melex, Club Car en MP Fantozzi en de occasions Goupil G3 elektrotrucks bieden u diverse mogelijkheden voor het vervoeren van twee tot en met acht personen. Wilt u meer mensen vervoeren, dan kunt u een personenaanhangwagen koppelen aan uw electrocar. Met een personentreintje vervoert u 14 tot 20 personen per keer. Deze 8- en 16-persoonsaanhangwagens zijn in combinatie met onze personenvoertuigen toegestaan op de openbare weg. Ideaal als shuttleservice of voor vervoer van artiesten of sporters. Het treintje is ook in te zetten voor kinderentertainment, zoals op vakantieparken of campings. Ook de mooiste animatievoertuigen kunnen wij voor u realiseren. Als u zowel personen als goederen (zoals bagage) moet vervoeren, kunt u met een elektrisch voertuig eveneens uit de voeten. Liever niet kopen? Dan is huren een optie. Zelfs inclusief chauffeur en altijd met uitgebreide service en instructie. Een tweedehands voertuig kan natuurlijk ook.

Maatwerk

Bij de keuze voor een nieuw of tweedehands elektrisch voertuig zijn uw wensen leidend. Wij kunnen het voertuig volledig op uw maat aanpassen, waarbij het mogelijk is om gebruik te maken van eerdere ontwikkelingen van Electrocar. Ook voor de opbouw is maatwerk mogelijk. Denk aan tussenwanden, schappen, aparte compartimenten of een koelunit. Wilt u bijvoorbeeld vaak over grasvelden rijden? Dan leggen wij voor u grasbanden op het voertuig. En als u wilt, zorgen wij ervoor dat het voertuig bestickering krijgt in de huisstijl of kleuren van uw bedrijf. Bij Electrocar staan wij klaar voor uw specifieke wens!

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.
Contact