Gemeenten

Bel +31(0)316 200091

Bel +31(0)316 200091

Stuur een e-mail
Header

Zero emission elektrisch vervoer

Voor gemeenten is duurzame mobiliteit vaak een belangrijke ambitie. Zo min mogelijk CO2 uitstoot (CO2 neutraal) en zo min mogelijk fijnstof is noodzakelijk voor het verbeteren van de leefbaarheid in de stad. Elektrisch vervoer draagt bij aan dit imago. Sterker, een elektrische bedrijfswagen of elektrotruck draagt bij aan het behalen van duurzaamheidsdoelstellingen zoals zero emission in de stad of gemeente. Naast emissievrij heeft een elektrisch voertuig als voordeel dat het zuinig rijdt en stil is. Onze voertuigen zijn uitermate geschikt voor veel stop-starts. Ook zijn onze wagens comfortabel dankzij de hoge in- en uitstap en veilig voor de chauffeurs. Wilt u een wagen met uw eigen belettering of bestickering? Dan regelen wij dat natuurlijk ook voor u. Op deze manier bent u niet alleen duurzaam, maar kunt u dit met een eigen boodschap ook letterlijk aan uw omgeving laten weten.

Besparen op Total Cost of Ownership

Als gemeente moet u uw kosten goed kunnen verantwoorden. Uw omgeving vraagt immers van u dat u verantwoord omgaat met gemeenschapsgeld. Ook daarin komen wij u tegemoet. Om te beginnen heeft u met een elektrisch voertuig geen andere kosten dan elektriciteit: u betaalt slecht 2 à 3 euro voor een volle lading. Na de werkdag laadt u de elektrowagen gewoon op via het stopcontact (230V). Daarnaast betaalt u geen motorrijtuigenbelasting en geen bpm. U bent zogezegd ‘dubbel duurzaam’: u verbetert uw financiële rendement én de leefbaarheid in uw gemeente.

Elektrisch goederenvervoer

Een elektrisch voertuig is voor diverse werkzaamheden in te zetten. Zoals voor groenonderhoud of de gemeentelijke stadsreiniging. Ook veel buitendiensten van de sociale werkvoorziening rijden in elektrowagens van Electrocar. Welk voertuig uiteindelijk voor uw goederentransport het meest geschikt is, hangt af van uw specifieke wensen en situatie. U heeft keuze uit meerdere opbouwmogelijkheden. Goed om te weten: een elektrisch voertuig is ergonomisch verantwoord. Hierdoor kunnen uw medewerkers hun werkzaamheden prettig uitvoeren. Doordat de voertuigen compact (breedte vanaf 110 centimeter) zijn en een kleine draaicirkel hebben, komt u er eenvoudig mee op moeilijk bereikbare plekken of door nauwe doorgangen.

Maatwerk

Wij bieden u diverse mogelijkheden tot aanpassing van het voertuig, de aanhangwagen of opbouw. In de afgelopen jaren heeft onze engineeringafdeling namelijk al voor verschillende klanten maatwerkoplossingen ontwikkeld. Van deze resultaten kunt u ook gebruik maken. Te denken valt aan speciale opbouwmogelijkheden als een veegvuilopbouw, hogedrukreiniger met hotbox en watertank (voor graffitiverwijdering en kleine reiniging), oplossingen voor vervoer van gereedschappen en een opbouw voor onkruidbestrijding behoort ook tot de mogelijkheden. Net zoals een combinatie van gesloten opbouw en open laadbak. Wij kunnen extra flitslichten aanbrengen op de cabines of achterkant van de voertuigen en gaashekken met klapbare delen, waardoor het nog makkelijker en veiliger werken wordt. Uiteraard kunnen wij ook samen met u tot een geheel nieuwe ontwikkeling komen. Dit alles noemen wij maatwerk. Wilt u weten hoe dit bij ons werkt, bekijk dan de speciale maatwerkpagina.

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.
Contact