Ga naar de inhoud

Groenvoorziening met 100% elektrische voertuigen

Binnensteden worden steeds voller. Er komen meer en meer milieuzones. En voertuigen met verbrandingsmotoren worden steeds meer geweerd. 100% Elektrisch rijden lijkt dé oplossing. Toch is de vraag: kan de groenvoorziening hierin meegaan? Of de gemeentelijke stadsreiniging? Tenslotte zijn voor deze werkzaamheden solide voertuigen nodig. Met voldoende laadruimte en -vermogen. Met genoeg belastbaarheid. Voertuigen die ook nog eens geschikt zijn voor veel stop-start-verkeer. Het antwoord: zeker wel!

Zero emission elektrisch vervoer

Gemeenten zetten steeds meer in op duurzame mobiliteit. Het streven is zo min mogelijk CO2-uitstoot of liever nog: CO2 neutraal. Zo min mogelijk fijnstof is ook een grote wens. Denk alleen al aan de ambities voor verbetering van de leefbaarheid. Light Electric Vehicles dragen bij aan deze ‘zero emission’ doelstellingen. Het mooie is dat de elektrische voertuigen ook nog eens allerlei voordelen hebben. Ze zijn stil én rijden zuinig. En dankzij het lithium-ion accupakket zijn veel start-stops geen enkel probleem. Het opladen van de electrocar? Dat kan gewoon via het normale stopcontact.

Elektrisch goederenvervoer

Elektrische voertuigen zijn niet alleen geschikt voor groenonderhoud en stadsreiniging. Oók veel buitendiensten van de sociale werkvoorziening zetten elektrotrucks in voor hun werk. Welk voertuig het meest geschikt is, hangt af van de specifieke wensen en situatie. Zo zijn er e-trucks met (kippende) open laadbak of laadbak voor veegvuil. De open laadbak kent ook weer verschillende opbouwmogelijkheden, zoals gaashekken met klapbare delen. Zelfs een bladnet kan geregeld worden. En desgewenst zijn extra flitslichten op de cabine te plaatsen en is een achteruitrijcamera mogelijk. Kortom, voor elke toepassing is een oplossing voorhanden.

Bekijk alle voertuigen

Zet jij de volgende duurzame stap binnen jouw gemeente of (groen)bedrijf?
Informatie aanvragen

CargoLEV Light Electric Vehicles

CargoLEV is een 100% Nederlands merk. Ontstaan en tot groei gekomen vanuit de kennis en jarenlange ervaring van Electrocar BV. Het mooie van de licht elektrische voertuigen van CargoLEV is dat ook aan de berijder is gedacht. Die kan rekenen op een fijne werkplek, met extra veel zitruimte en ergonomisch comfort. Of wat te denken van extra ventilatie doordat de voorruit te openen is? De CargoLEV voertuigen hebben een goede wegligging, waarbij de voorwielaandrijving zorgt voor extra veiligheid onderweg. Ook bij gladheid. Het gebruiksgemak van de CargoLEV TC zelf ervaren? Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Bekijk voor een voorproefje alvast deze video van de CargoLEV TC Open Laadbak.

Brochure downloaden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.