Ga naar de inhoud

Occasions van kwaliteit

Ben jij op zoek naar een net, tweedehands elektrovoertuig? Overweeg dan een occasion. We beschikken over een ruime voorraad van zowel goederen- als personenvoertuigen. Van de CargoLEV TC, Melex New Cargo tot trailers voor rolcontainers, de Goupil G3 of G4. De meeste occasions hebben wij oorspronkelijk aan de eerste eigenaar verkocht. Deze lichte elektrische voertuigen zijn bij ons weer ingeruild voor nieuwe(re) voertuigen. Onze occasions zijn ook voertuigen die terugkomen uit de lease en voormalige demovoertuigen.

Inclusief garantie
Elke occasion is gereviseerd, voorzien van groot onderhoud en kan dus weer jaren mee. Ook het accupakket onderwerpen we aan een uitgebreide test. Het testrapport stellen we uiteraard beschikbaar. Moet het accupakket worden vervangen? Dan zorgen wij daar ook voor. Op een occasion krijg je garantie, die óók geldt voor het accupakket.

Vertrouwde service
Staat de occasion op kenteken? Dan regelen wij de tenaamstelling bij de RDW. Wij leveren het voertuig bij jou op locatie af, zorgen daarbij voor een duidelijke gebruikersinstructie én je krijgt een afleverpakket. Dit pakket bevat alle benodigdheden voor het dagelijks gebruik van het voertuig. Zoals een laadkabel, gedemineraliseerd water en een instructiekaart voor het voertuig. Dus ook bij een occasion krijg je de service die je van Electrocar Beek bent gewend.

Overweeg je een occasion? Wij helpen je graag

Brochure downloaden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.