Occasions

Bel +31(0)316 200091

Bel +31(0)316 200091

Stuur een e-mail
Header

Occasions

Koopt u liever een gebruikt elektrisch voertuig? Of heeft u niet genoeg budget voor een nieuw voertuig, maar wilt u wel de voordelen van een elektrisch (werk)voertuig? Dan zijn onze occasions vast iets voor u. Bekijk het actuele aanbod Electrocar-occasions en neem gerust contact met ons op.

Diverse prijsklassen en merken

Wij kunnen tweedehands golfkarren, personen- en goederenvoertuigen en aanhangers leveren, in diverse prijsklassen. Zowel van de Electrocar-merken Melex, Goupil, Club Car en MP Fantozzi als van andere merken zoals Mega, Spijkstaal, Yamaha, Ezgo, Alke, Gem en Apollo. Veruit de meeste occasions zijn in het verleden door ons geleverd en bij ons in onderhoud geweest.

Service

Kiest u voor een occasion, dan zorgen wij ervoor dat het elektrische voertuig een onderhoudsbeurt heeft gehad, schoon is en technisch nagekeken. U krijgt standaard een nieuw of goed werkend accupakket. Ook ontvangt u een afleverpakket met alle benodigdheden voor dagelijks gebruik van het voertuig. Denk aan een laadkabel, gedemineraliseerd water en bijvoorbeeld een instructiekaart voor het voertuig.

Extra mogelijkheden

Het afleveren van het voertuig gaat samen met een instructie. Daarnaast zijn diverse extra’s mogelijk. Zoals verschillende opbouwopties en extra accessoires. Als u reclamebestickering wenst, zorgen wij daar ook voor. U kunt voor uw tweedehands electrocar ook een preventief onderhoudscontract bij Electrocar afsluiten. Nieuwsgierig? Bekijk dan onze occasions.

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.
Contact