Ga naar de inhoud

Schoon en duurzaam elektrisch vervoer in de recreatiebranche

Of je nu evenementen organiseert, in een recreatiepark werkt of een vakantiepark of camping heeft, in het werk is een goed voertuig vaak onmisbaar. Op vakantieparken wordt tijdens de wisseldagen veel heen-en-weer gereden en op andere dagen wordt van de technische dienst verwacht dat deze snel ter plaatse is. Toch wil je jullie gasten geen overlast bezorgen, tenslotte zijn zij met vakantie of komen juist voor hun rust. Een compact elektrisch voertuig is in deze en veel meer situaties dé oplossing. Elektrisch vervoer is namelijk fluisterstil en veilig. De snelheid kunnen wij programmeren en zo laag houden. Je verbruikt bovendien geen brandstof, omdat de elektrowagens via het normale stopcontact (230V) worden opgeladen. Onze elektrische voertuigen zijn daarnaast zuinig in energieverbruik en niet onbelangrijk: als je laat zien dat je bewust bent van een duurzame omgeving en geen CO2 uitstoot, helpt dat ook nog eens jullie bedrijfsimago!

Zet jij ook de volgende duurzame stap binnen jullie recreatie- of vakantiepark?
Informatie aanvragen

Elektrisch goederenvervoer

Met een elektrotruck kun je je logistieke proces versnellen. Onze compacte voertuigen zijn namelijk uitermate geschikt voor veel stop-starts en bieden veel laadruimte. Dit maakt een elektrisch goederenvoertuig ideaal voor bijvoorbeeld de schoonmaakdienst of housekeeping. Of voor de technische dienst, voor groenonderhoud of de bezorgdienst. Voor het uitnemen en retourneren van linnengoed op wisseldagen in vakantieparken hebben we een linnentrailer ontwikkeld voor het vervoeren van vier rolcontainers. Deze trailer kan gekoppeld worden aan de elektrotruck en is gemakkelijk te beladen via de ergonomische laadklep. Aan de zijkanten kan een zeilhuif geopend worden om het linnen in- of uit te nemen.

Bekijk goederenvoertuigen

Elektrisch personenvervoer

Een elektrisch voertuig is ook prima in te zetten voor personenvervoer binnen de recreatiebranche. Er zijn diverse mogelijkheden voor het vervoeren van twee tot en met acht personen. Wil je meer mensen vervoeren, dan is een personentrein een goede optie. ideaal voor bijvoorbeeld kinderentertainment op recreatie/vakantieparken of campings. Ook de mooiste animatievoertuigen kunnen wij voor jullie realiseren. Diverse voertuigen zijn toegestaan op de openbare weg. Wij informeren je hier graag verder over.

Bekijk personenvoertuigen

Elektrisch goederenvervoer huren of leasen

Liever geen voertuig kopen? Het is mogelijk om elektrische goederenvoertuigen te leasen of huren. Lease is bedoeld voor de langere termijn. Huren is extra flexibel en is mogelijk vanaf één maand. Wij houden overigens rekening met de piekmomenten in jullie bedrijf. Service en onderhoudswerk plannen wij om de wisseldagen en vakantieperiodes heen.

Brochure downloaden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.