Ga naar de inhoud

Electrocar BV óók over de grens

Al sinds 2003 is Electrocar BV exclusief distributeur van Melex elektrovoertuigen in Nederland, België en Luxemburg. Tegenwoordig leveren wij ook in Duitsland.

 

‘Ja’ voor Melex Duitsland

“Toen in 2017 de Melex fabrikant vroeg of wij de verkoop in een groot deel in Duitsland wilden opzetten, zeiden wij direct: ‘Ja’.” Zo begint het Electrocar-verhaal in Duitsland. Inmiddels bedienen wij vanuit onze locatie in Beek de Bundesländer Nordrhein-Westfalen, Rheinland-Pfalz, Saarland, Baden-Württemberg, Hessen, Niedersachsen, Bremen und Hamburg.

 

Vraag vanuit diverse sectoren

Ook vanuit Duitsland is de interesse in zowel 100% elektrisch personen- als goederenvervoer groot. Dit heeft al tot mooie projecten geleid. Zo hebben wij light electric vehicles geleverd in Ahaus, op de Duitse Waddeneilanden, in Wiesbaden en in Hamburg. Het gaat om mobiliteitsoplossingen in diverse sectoren, zoals vakantieparken en (universiteits)campussen. Maar ook binnen (facilitaire) bedrijven en voor de industrie. Bij verschillende bedrijven in de toeristische sector hebben wij meegewerkt aan (het opzetten van) een elektrische shuttleservice.

 

Duitstalige Electrocar-website

Naast de levering van nieuwe elektrische voertuigen en occasions, bieden wij onze Duitse klanten ook onderdelen. De snelheid van levering naar Duitsland is gelijk aan die in de Benelux. Kijk voor meer informatie eens op onze (uiteraard) Duitstalige Electrocar-website.

Brochure downloaden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.