Melex

Bel +31 (0)316 200091

Bel +31 (0)316 200091

Stuur een e-mail
Header

Melex en Electrocar

U kent Melex vast en zeker van de Melex golfkar. Al sinds 1970 zijn de voertuigen van Melex Polen op de markt. De tijd heeft sindsdien niet stilgestaan. Melex heeft intussen heel wat nieuwe modellen gepresenteerd. Zoals elektrische werkvoertuigen voor personenvervoer. Maar ook betrouwbare voertuigen voor elektrisch goederenvervoer. Ontwikkeling staat bij Melex hoog in het vaandel. Dáár treffen Melex en Electrocar BV elkaar. Want ook Electrocar BV staat garant voor betrouwbare, lichte elektrische voertuigen (LEV). De samenwerking tussen Electrocar BV en Melex dateert zelfs al van 2003. Dit zorgt ervoor dat Electrocar BV exclusief distributeur mag zijn van Melex voor Nederland, België, Luxemburg en een groot deel van Duitsland.

Melex Cargo

Melex goederenvervoer bestaat uit onder meer de modellen Melex Cargo, Melex New Professional Line en Melex Professional Line. Deze voertuigen zijn ideaal voor bijvoorbeeld de technische dienst of groenvoorziening. Of op campings, vakantieparken, recreatieparken en (universiteits)campussen. Ook gemeenten, schoonmaak- en facilitaire bedrijven kiezen steeds vaker voor Melex goederenvoertuigen. De reden? Die ligt misschien wel voor de hand. Want naast grote technische betrouwbaarheid zijn de voertuigen multi-inzetbaar. U kunt de voertuigen niet alleen gebruiken voor transport op uw eigen terrein, met de meeste voertuigen mag u óók op de openbare weg. Dit kan bij veel modellen al met een afgeknotte driehoek. Maar ook op kenteken zetten is vaak mogelijk.

Melex personenvervoer

Melex elektrische personenvoertuigen zijn ideaal voor het vervoer van personen en hun bagage. Veel ziekenhuizen en zorginstellingen zetten de Melex New Professional Line, Melex Passenger Line of de Melex Professional Line al in. Bijvoorbeeld om een bewoner of patiënt met zijn of haar rolstoel of rollator van de ene naar de andere plek te brengen. Of wat te denken van het vervoer van gasten op recreatie- en vakantieparken en bij evenementen? De mogelijkheden zijn legio. Melex personenvoertuigen zijn zelfs uit te breiden met een personenaanhangwagen. De elektrische personentrein die daarmee ontstaat, is perfect inzetbaar als personenshuttle service. Op uw eigen terrein, maar vaak ook op de openbare weg. Want enkele modellen zijn ook nog eens leverbaar op kenteken.

Melex onderdelen en service

Heeft u een Melex voertuig? Dan staat Electrocar BV klaar voor de service en het onderhoud. Ongeacht type of leeftijd van het voertuig. Zeker 95% van de Melex onderdelen hebben wij op voorraad. Dat betekent: nauwelijks wachttijd en altijd een oplossing. Als het nodig is, zelfs op maat. Onze monteurs denken graag met u mee om te bepalen welk onderdeel nodig is. En heeft u hulp nodig bij de montage? Onze servicemonteurs komen daarvoor gewoon bij u op locatie. Voor het bestellen van Melex onderdelen of het inplannen van een onderhoudsbeurt bereikt u Electrocar BV per e-mail, via telefoonnummer +31 (0)316 200096 of het contactformulier. Wij helpen u graag verder!

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.
Contact