Ga naar de inhoud

Handig, zo’n distributietrailer!

Heeft u te maken met producten of goederen die op uw eigen terrein van A naar B vervoerd moeten worden? Dan kan een Electrocar-Distributietrailer uitkomst bieden.

 

Multi-inzetbare trailer voor elektrotrucks

In de stadslogistiek, maar ook op veel campussen, vakantieparken en bij zorginstellingen heeft men het gemak van de distributietrailer al ontdekt. Een Electrocar-Distributietrailer kan eenvoudig worden gekoppeld aan de CargoLEV TC en Melex Cargo en zo in bedrijf worden genomen. De Electrocar-Distributietrailers zijn proportioneel tot de trekkende voertuigen, zodat alle voordelen van de compacte voertuigen ook bij trailergebruik in stand blijven.

 

Voor 4 of 6 rolcontainers

Er valt zelfs wat te kiezen. Want Electrocar BV heeft twee varianten van deze distributietrailer ontwikkeld: een variant voor transport van 4 rolcontainers en een voor 6 rolcontainers. Beide varianten beschikken over een uiterst lage laadvloer. Dit heeft een stabiele wegligging als voordeel, aangezien de trailers een laag zwaartepunt hebben. De distributietrailers worden volledig in onze eigen werkplaats in Beek geproduceerd. Benieuwd naar onze locatie? Neem dan eens een (virtueel) kijkje. Ook bestickering van de trailer of een gehele uitvoering in uw huisstijl is mogelijk.

 

Én duurzaam

Dankzij het geheel gegalvaniseerde onderstel is de Electrocar-Distributietrailer ook nog eens zeer duurzaam. De LED-verlichting ondersteunt dit duurzame karakter. De opbouw van de trailer bestaat uit aluminium en roestvast staal. De grote achterklep is voorzien van gasdempers en daardoor gemakkelijk te bedienen. De achterklep dient tevens als oprijplateau. Het vastzetsysteem heeft vastzetstangen, dit zorgt ervoor dat de trailer erg eenvoudig is in het gebruik.

 

Dichte of open zijwanden

Naast keuze uit een variant voor 4 of 6 rolcontainers, heeft u ook keuze uit 2 uitvoeringen. Eén met dichte zijwanden, waarbij goederen via de achterzijde worden in- en uitgeladen. En een variant met te openen zijwanden. Ideaal om te be- en ontladen via de zijkanten! Beide zijkanten van deze trailer zijn voorzien van treeplanken. Door op deze treeplanken te staan, kan een pakket of kunnen de goederen erg eenvoudig uit een rolcontainer worden gepakt. Per rolcontainer kan de zijwand worden geopend. Het uitnemen en retourneren van producten kan zo dus op zeer efficiënte wijze plaatsvinden.

 

Optimaal logistiek proces

De distributietrailers van Electrocar BV zorgen zogezegd voor een versnelling van het logistieke proces. Oftewel, voor maximale processnelheid. Tot slot nog een laatste voordeel: de combinatie (trailer en electrocar) blijft smal, waardoor deze uitermate goed inzetbaar is als de ruimte beperkt is en bij smalle doorgangen.

 

Interesse? Kom de distributietrailer ervaren op onze locatie in Beek of neem voor meer informatie contact op met een van onze specialisten. Bel +31 (0)316-200091.

Brochure downloaden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.