Ga naar de inhoud

Voor elke mobiliteitswens een duurzame oplossing

Electrocar BV levert niet alleen nieuwe en gebruikte elektrovoertuigen en wij zorgen er ook niet alleen voor dat deze voertuigen in tiptop staat verkeren. Oók kunnen onze eigen engineers (vrijwel) elke mobiliteitswens in vervulling laten gaan. Electrocar BV beschikt namelijk over een eigen engineeringsafdeling en daar zijn wij maar wat trots op!

 

Ontwikkeling in eigen huis

Al heel wat opbouwvarianten zijn door onze engineers ‘op maat’ gemaakt. Of zelfs volledig nieuw ontwikkeld, naar de wens van de klant. En dat is niet het enige waartoe onze engineeringsafdeling in staat is. Want wist u dat wij onze CargoLEV voertuigen en alle opbouwvarianten volledig in eigen huis ontwikkelen?

 

CargoLEV Light Electric Vehicles

CargoLEV is het enige elektrovoertuig van 100% Nederlandse bodem. Beter gezegd: de CargoLEV lichte elektrische voertuigen zijn volledig in Zevenaar ontwikkeld en geproduceerd. De CargoLEV TC is geschikt voor goederenvervoer. Bijvoorbeeld met een (kippende) open laadbak, een gesloten laadbak voor vervoer van pakketten en/of rolcontainers of een veegvuilopbouw. De CargoLEV LC voertuigen zijn speciaal ontwikkeld voor intern personenvervoer op bijvoorbeeld luchthavens en in ziekenhuizen. Nieuwsgierig? Ontdek meer over de CargoLEV Light Electric Vehicles.

 

Modulaire opbouw

Doordat wij eigen engineers in dienst hebben, kunnen wij vrijwel iedere klantwens realiseren. Wij bedenken mobiliteitsoplossingen die voor diverse toepassingen en in meerdere branches toepasbaar zijn. Dit heeft inmiddels geresulteerd in een uitgebreid modulair systeem. Zo bepaalt u bijvoorbeeld bij een gesloten laadbak zelf aan welke zijde(n) u toegang wilt hebben tot de vervoerde goederen. Dus links, rechts, achter of juist een combinatie hiervan. Ook bepaalt u zelf op welke wijze u bij de goederen wilt komen: via rolluiken, schuifluiken, deuren of bijvoorbeeld een oprijklep. En wilt u schappen in de gesloten laadbak? Dan kiest u ook zelf op welke hoogte dit komt. Wij bouwen uw elektrovoertuig dus modulair op, waardoor u het geheel volledig naar uw wens kunt samenstellen.

 

Korte lijnen en snel schakelen

Al onze toepassingen worden door onze engineers getekend in een 3D CAD-programma, waarin wij ook simulaties en sterkteberekeningen maken. En wat nog een extra voordeel is: doordat onze engineers onder ons eigen dak opereren, zijn de lijnen kort en beschikken wij op alle fronten over de mogelijkheid om snel te schakelen.

 

Interesse in onze duurzame mobiliteitsoplossingen ‘op maat’? Neem contact op voor een afspraak. Bel +31(0)316 200091.

Brochure downloaden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.