CargoLEV

Bel +31 (0)316 200091

Bel +31 (0)316 200091

Stuur een e-mail
Header

CargoLEV licht elektrisch voertuig

Een CargoLEV elektrotruck is meer dan alleen een licht elektrisch voertuig. Zo is het nieuwe voertuig met beperkte snelheid slechts 1.30 meter breed, wat ideaal is voor smalle doorgangen en in gebieden waar deze beperkte snelheid gewenst is. De lichte e-trucks staan garant voor stil, milieuvriendelijk en innovatief vervoer. Het antwoord op de vervuiling en opstopping door ‘gewone’ bestelbusjes en vrachtwagens. Ook beschikt CargoLEV over ruim netto laadvolume, high-end schokabsorptie en veel praktische opbergruimte. De CargoLEV heeft een extra lage laadvloer en is extra veilig op gladde wegen dankzij de voorwielaandrijving. En doordat de middenconsole iets uit het midden is geplaatst, heeft de chauffeur extra veel zitruimte en daarmee comfort in de cabine. De te openen voorruit zorgt daarnaast voor optimale ventilatie. De werkplek van de berijder is volledig ergonomisch verantwoord.

CargoLEV = 100% Nederlandse kwaliteit

CargoLEV lichte e-trucks zijn een eigen ontwikkeling van Electrocar BV. CargoLEV is ons antwoord op de behoefte aan 100% duurzame mobiliteit. Al sinds 2003 zijn wij 24/7 bezig met elektrische werkvoertuigen en duurzame mobiliteitsoplossingen op maat. In CargoLEV komt de kennis en jarenlange expertise van het Electrocar-team samen. De voertuigen komen tot stand in onze eigen ontwikkel- en productielocatie in Zevenaar. Onze drive is het beter te doen. Vanuit onze ervaring en door gebruik van de beste materialen streven wij naar het perfecte voertuig. In technisch, kwalitatief en ergonomisch opzicht.

CargoLEV TC Gesloten Laadbak XL

Electrocar BV heeft direct twee CargoLEV -types op de markt gebracht. De CargoLEV TC Gesloten Laadbak XL is speciaal ontwikkeld voor ‘makers van de groene stad’. Dus voor vervoer in binnensteden of voor het befaamde ‘last mile transport’ (stadsdistributie). Maar ook voor zorginstellingen en vakantieparken is deze CargoLEV uitermate geschikt. Met een laadvolume van 5,5 m3 heeft deze CargoLEV-uitvoering ruimte voor zeker 3 rolcontainers, 2 europallets of talloze pakketten. Deze ruimte is ruimschoots meer dan menig grote bestelbus. De laadklep is afsluitbaar en zelfs te koppelen aan de centrale vergrendeling. De nieuwe CargoLEV is de allereerste, lichte e-truck die dergelijk rolcontainer-vervoer mogelijk maakt. Bekijk de video over de CargoLEV TC Gesloten Laadbak XL.

CargoLEV TC Open Laadbak

De CargoLEV TC Open Laadbak is ideaal voor elektrisch transport van (groen)afval en gereedschappen. Dit model is verkrijgbaar met zowel een vaste als kiepende open laadbak. Met een afmeting van 2493 x 1242 x 300 mm (lxbxh) is de laadbak ook nog eens erg ruim. Door de dubbele vloer is er onder de gehele laadbak extra opbergruimte aanwezig, die bovendien is af te sluiten. Dus ook perfect voor kostbare gereedschappen. Ontdek meer in de video over de CargoLEV TC Open Laadbak.

CargoLEV LC 7-PRM

De CargoLEV 7-PRM is uitermate geschikt voor intern personenvervoer, zoals op luchthavens, in ziekenhuizen en zorgcentra. Dit voertuig is speciaal ontwikkeld voor het vervoer van PRM: Passengers with Reduced Mobility. Tijdens de ontwikkeling van de CargoLEV LC 7-PRM hebben wij gebruik gemaakt van onze jarenlange ervaring met grootschalig personenvervoer op internationale luchthavens. De comfortabele stoelen, de lage instap en de bagageruimte zijn belangrijke pluspunten van dit personenvoertuig. Daarnaast zitten en kijken alle passagiers in de rijrichting en is het voertuig voorzien van veel preventieve veiligheidsvoorzieningen. Leverbaar in een 5- of 7-persoons variant.

CargoLEV service en verkoop

Electrocar BV is het verkoop- en servicepunt van CargoLEV . Voor meer informatie of het maken van een proefrit kunt u terecht bij Electrocar BV. Onderhoud kan in de werkplaats of bij u op locatie worden uitgevoerd door onze gespecialiseerde monteurs. Ons serviceteam staat altijd klaar voor vragen of advies. De CargoLEV-rijder is welkom bij Electrocar BV.

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.
Contact