Maatwerk

Bel +31(0)316 200091

Bel +31(0)316 200091

Stuur een e-mail
Header

Maatwerk elektrisch vervoer

Voor elke mobiliteitswens bestaat een mobiliteitsoplossing. Vanuit dat uitgangspunt leveren wij ook voertuigen, aanhangwagens, boxopbouws en toepassingen op maat. Wij passen het voertuig aan naar uw wensen of naar de werkzaamheden waarvoor het voertuig gebruikt gaat worden. Wij kunnen zogezegd een compleet voertuig, aanhangwagen, laadbak of boxopbouw op maat voor u realiseren.

Werkwijze

Dankzij onze jarenlange ervaring en de kennis van onze eigen engineers weten wij wat mogelijk is en wat niet. Bij iedere maatoplossing is ons doel uw bedrijfsproces zo efficiënt mogelijk in te richten of te optimaliseren. Wij bekijken altijd eerst welke elektrische (bedrijfs)wagen het meest geschikt is voor het werkproces in uw bedrijf. Daarna volgt de keuze voor opbouw. U bent bij iedere stap nauw betrokken. Ook bouwen we regelmatig evaluatiemomenten in. Alles wordt 3D CAD getekend en is dus reproduceerbaar. Zo is onze werkwijze.

Betaalbaar

Overigens hoeft een electrocar of andere toepassing op maat niet te duur te zijn. Vaak kunnen wij gebruik maken van eerdere ontwerpen. Ook ontwerpen die we oorspronkelijk voor heel andere branches of vraagstukken hebben ontwikkeld, zijn voor uw situatie mogelijk bruikbaar. Op deze manier houden wij voor onze klant maatwerk betaalbaar. En als u dan uiteindelijk uw werk sneller en beter kunt afwikkelen…

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.
Contact