Ga naar de inhoud

Vul de accu regelmatig bij

Als het demiwater van de accu’s niet regelmatig en tijdig wordt bijgevuld, kan dit ten koste gaan van het accupakket.

U kunt dit eenvoudig voorkomen!

 

Vast bijvul-moment

Een nieuwe accu kost al gauw tussen de 1.500 en 3.500 Euro. Zonde geld als de oorzaak het niet tijdig bijvullen van het demiwater is. De tip van Electrocar-monteur Niek is daarom: “Kies een vast moment om de accu van uw elektrische werkvoertuig bij te vullen. Ik zeg altijd: doe het gewoon elke maandagochtend, direct na de nachtlading, en zet een jerrycan met demiwater bij de acculader; dan kun je het bijvullen bijna niet vergeten. Gebruik hierbij onze accu onderhoudslijst om het laden en bijvullen van de accu’s bij te houden.” Vraag deze lijst gerust bij ons aan.

 

Maak iemand verantwoordelijk

Daarnaast adviseren onze Electrocar-monteurs u om iemand verantwoordelijk te maken voor het bijvullen van de accu. Of zelfs voor de gehele controle van uw voertuig(en). Want door regelmatig uw voertuig(en) in de gaten te houden, worden eerder (beginnende) problemen ontdekt en kunt u ze zelfs voorkomen.

Zo voorkomt u hoge, onnodige kosten. Lees ook onze andere tip ‘Controleer ook zelf het voertuig’.

 

Een onderhoudsovereenkomst kan ook

Naast het zelf controleren van uw voertuig, raden wij u aan een onderhoudsovereenkomst af te sluiten. Dan zorgen onze monteurs voor zowel de grote als de kleine onderhoudsbeurten en alle bijbehorende reparaties en service. Bij de onderhoudsbeurt voert de monteur een onderhoudschecklist uit, die geheel is afgestemd op het betreffende voertuig en rekening houdt met de fabrieksspecificaties. De monteur geeft op deze checklist aan wat er is geconstateerd en opgelost. U ontvangt jaarlijks, bij het keuringsrapport, een fotorapportage van het voertuig. Hierdoor is het altijd inzichtelijk hoe het voertuig ervoor staat.

Brochure downloaden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.