Ga naar de inhoud

Onderhoudsovereenkomst maakt het u gemakkelijk

Met de onderhoudsovereenkomst zorgt Electrocar BV voor alle service en onderhoud aan uw electrocar(s).

 

Onderhoud zonder zorgen

Onderhoud is belangrijk, maar komt vaak op ongelegen momenten. Daarom heeft Electrocar BV de onderhoudsovereenkomst ontwikkeld. In overleg met u wordt bepaald welke periodes het beste uitkomen voor de onderhoudsbeurten.

 

Financieel voordeel

Daarnaast levert het onderhoudscontract u financieel voordeel op: losse beurten zijn namelijk duurder dan het totaalpakket aan onderhoudsbeurten dat Electrocar BV met het onderhoudscontract biedt. Ook rekenen wij bij een overeenkomst gereduceerde tarieven voor tussentijdse reparaties en andere service-interventies.

 

Onderhoud en reparatie in één

Het onderhoudscontract werkt eenvoudig. Want zodra een onderhoudsbeurt in aantocht is, neemt Electrocar BV met u contact op. Er wordt een afspraak gemaakt op locatie of in onze werkplaats. Tijdens de onderhoudsbeurt kan de monteur ook andere reparaties uitvoeren en eventuele schades herstellen. En als het voertuig niet gemist kan worden, regelt Electrocar BV zelfs vervangend vervoer.

 

Onderhoudschecklist

Bij de onderhoudsbeurt vult de monteur een onderhoudschecklist in, die geheel is afgestemd op het betreffende voertuig en rekening houdt met de fabrieksspecificaties. De monteur geeft op deze checklist aan wat er is geconstateerd en opgelost. U ontvangt jaarlijks, bij het keuringsrapport, een fotorapportage van het voertuig. Hierdoor is het altijd inzichtelijk hoe het voertuig ervoor staat.

 

Voor elk type voertuig

Een onderhoudsovereenkomst kan voor vrijwel elk soort elektrisch werkvoertuig worden afgesloten. Dus niet alleen voor de merken Melex en Club Car, maar ook voor Goupil, Mega E-Worker, Alke, Spijkstaal, Yamaha, Ezgo, Gem en bijvoorbeeld Apollo. Doorgaans heeft een voertuig twee onderhoudsbeurten per jaar nodig;
één keer voor groot onderhoud en één keer een kleine onderhoudsbeurt.

 

Heeft u interesse in een onderhoudsovereenkomst?

Bel +31(0)316-20 00 96 of stuur een e-mail naar service@electrocar.eu.
Wist u trouwens dat u dan bij de grote onderhoudsbeurt een gratis vat demiwater van de monteur krijgt?

Brochure downloaden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.