Ga naar de inhoud

Primeur tijdens Ecomobiel: Gekoelde stadsdistributie!

Electrocar BV levert uw 100% elektrische werkvoertuig bij voorkeur op maat. Ons uitgangspunt is dat er voor elke mobiliteitswens een duurzame mobiliteitsoplossing bestaat. Wij hebben speciale opbouwen ontwikkeld voor elektrisch gekoeld transport;

de oplossing voor gekoelde stadsdistributie.

 

Inzet elektrisch gekoeld transport in stadslogistiek

Denkt u aan elektrisch gekoeld transport in de stedelijke distributie of op bijvoorbeeld universiteitscampussen of industrieterreinen? Op de Ecomobiel presenteren wij u de primeur: een Melex Cargo met lithium accu, inclusief de oplossing voor gekoelde stadsdistributie. Dankzij onze jarenlange ervaring met elektrisch vervoer (al sinds 2003) en de kennis van onze eigen engineers weten wij precies wat mogelijk is en wat niet.

Tijdens de ontwikkeling van de oplossing voor het geconditioneerd transport in de stedelijke omgeving zijn wij voortdurend in gesprek geweest met onze klanten. Hierdoor hebben wij de wensen kunnen verwerken in het eindproduct. Uiteraard passen wij
deze mogelijkheden voor duurzaam gekoeld transport eveneens toe op andere merken elektrovoertuigen.

 

Melex Cargo met lithium accu’s

De Melex Cargo Elektrotruck is uitermate geschikt voor drukke omgevingen en beperkte ruimten, zoals de stadslogistiek. Óók kan het voertuig worden uitgerust met een lithium ion accupakket. Dat betekent: langere levensduur, korte laadtijd en nog veel meer voordelen. Electrocar BV geeft maar liefst vijf jaar garantie op de lithium accu’s. Dit 100% elektrische goederenvoertuig heeft de ruimste cabine in z’n klasse en biedt veel nieuwe mogelijkheden.

 

Oplossingen voor andere branches

De voertuigen van Electrocar BV en de maatwerkoplossingen voor gekoeld transport zijn ook in te zetten in andere branches. Zo rijden bijvoorbeeld op een luxe vakantiepark en een exclusieve golfbaan al onze elektrische werkvoertuigen met speciale opbouw voor gekoeld transport. De voertuigen worden op deze locaties ingezet voor het vervoeren van kratjes, flesjes drinken, losse producten, maar ook om gekoelde ontbijtpakketten te bezorgen bij gasten.

 

Maatwerk geconditioneerd transport

Maatwerk op specifiek geconditioneerd transport zorgt voor efficiëntie van het bedrijfsproces. Electrocar BV heeft bij verschillende klanten met verschillende bedrijfsprocessen ervaring opgedaan. Vanuit de behoefte van de klant hebben wij zo een nieuw product kunnen ontwikkelen.

Bent u zelf op zoek naar een oplossing? Laat het ons weten.

 

Benieuwd naar de oplossing voor gekoelde stadsdistributie?

Bezoek Electrocar BV op Ecomobiel op stand B092.

Of neem contact  met ons op via telefoonnummer +31(0)316-200091 of per e-mail via info@electrocar.eu.

Brochure downloaden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.