Ga naar de inhoud

De nieuwste Melex Cargo: zelfs met lithium accupakket!

De Melex Cargo Elektrotruck is vernieuwd. Niet alleen is deze nieuwe lijn Melex goederenvoertuigen ideaal voor drukke omgevingen en beperkte ruimten, óók kan het voertuig worden uitgerust met een lithium ion accupakket.
Dat betekent: langere levensduur, korte laadtijd en nog veel meer voordelen.

 

Melex Cargo Elektrotrucks

De nieuwe lijn Melex goederenvoertuigen biedt oplossingen voor zeer uiteenlopende vervoersvragen. Het voertuig heeft de ruimste cabine in z’n klasse en biedt veel nieuwe mogelijkheden. Zo is de Melex Cargo verkrijgbaar in drie lengtes en is het voertuig ook leverbaar met lithium accu’s, waarop Electrocar BV maar liefst vijf jaar garantie geeft.

 

Lithium accu als beste keus

De lithium accu is een uitkomst bij intensief gebruik van het voertuig. Het is mogelijk om tussentijds te laden en zelfs snelladen kan, waarbij de accucapaciteit na één tot anderhalf uur al op 80 procent zit. In vergelijking met een loodzuur accupakket: de ‘normale’ laadtijd van de lithium accu bedraagt vijf uur, de laadtijd van de loodzuur accu bedraagt acht tot tien uur. De lithium accu heeft bovendien minder gewicht, dus meer laadvermogen. Uiteraard is de Melex Cargo ook met een loodzuur accupakket verkrijgbaar, wat voor 90 procent van de gevallen voldoende is. Electrocar BV adviseert graag in een persoonlijk gesprek welk pakket het beste past
in uw situatie, zowel technisch als prijstechnisch.

 

Extra veel opbouwmogelijkheden

Een ander bijzonder aspect aan de nieuwe Melex Cargo Elektrotrucks zijn de ruime opbouwmogelijkheden. Zo is een laadbak met een volume tot 3,5m2 mogelijk,
maar ook een kipper, veegvuilopbouw, wasinstallatie opbouw en gaashekken met een bladnet. Of wat te denken van een gesloten laadbak met rolluiken, schuifluiken, klapluiken of bijvoorbeeld deuren? Een koelopbouw kan eveneens; deze is aanpasbaar aan vrijwel alle wensen.
Daarnaast kan Electrocar zorgen voor een combinatie van een open laadbak en gesloten laadruimte.

 

Smal en geruisloos

Deze nieuwe Melex Cargo is uitermate geschikt voor plekken met weinig ruimte of met veel drukte. De Melex Cargo is namelijk smal en geruisloos.
Ook prettig: de grote, standaard 13” banden zorgen voor een hoge instap en een betere wegligging. Het voertuig is bovendien erg geschikt voor veel start/stops.
De voorgevormde zittingen zorgen daarnaast voor meer comfort. Een elektrische kachel met voorruitontwaseming zit standaard in het voertuig, al is een Webasto standkachel ook mogelijk. De Melex Cargo wordt zonder extra kosten geleverd in één of twee RAL-kleuren naar keuze. Om het voertuig nog meer te laten opvallen, kunnen flitsers worden aangebracht aan zowel de voor- als de achterzijde van het dak. Daarnaast kunt u de elektrovoertuigen aanpassen aan uw huisstijl,
bijvoorbeeld door bestickering van het bedrijfslogo en een bepaalde slogan of boodschap.

 

Lagere total cost of ownership

Het maximale trekvermogen bedraagt 1500-2000 kilogram. Het laadvermogen is maximaal 850 kilogram. De voertuigen zijn gehomologeerd voor gebruik op de openbare weg. En als dit alles nog niet genoeg pluspunten zijn…hebben de Melex Cargo Elektrotrucks ook nog eens een bewezen lagere total cost of ownership.

 

Interesse, vragen of hulp nodig? Electrocar BV staat voor u klaar! Neem contact op en bel +31 (0)316-200091.

Brochure downloaden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.