Ga naar de inhoud

Melex Cargo Elektrotrucks

U kent Electrocar BV van de merken Melex, Club Car en Goupil. In mei 2016 hebben wij u de nieuwe lijn Melex Passenger Line gepresenteerd. Hier presenteren wij u kort de nieuwe serie Melex Cargo Elektrotrucks. De eerste series hebben de weg naar onze klanten al gevonden.

 

Melex en Electrocar BV: al sinds 2003
Electrocar BV is al sinds 2003 officieel distributeur van Melex Elektrotrucks en Melex Electrocars voor de Benelux en sinds 2017
ook voor een groot deel van Duitsland. Het merk Melex betreft zowel elektrische goederenvoertuigen als elektrische personenvoertuigen. Een deel van deze voertuigen is gehomologeerd en daardoor toegestaan op de openbare weg.

 

Hoge kwaliteit
Ons merk Melex kenmerkt zich door hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Zo worden op de door ons gebouwde Melex airportcaddies jaarlijks honderdduizenden passagiers vervoerd op de luchthavens Schiphol en Zaventem. 24/7 inzetbaarheid!

 

Melex Cargo Elektrotrucks
De nieuwe lijn Melex goederenvoertuigen biedt oplossingen voor zeer uiteenlopende vervoersvragen. Het voertuig heeft de ruimste cabine in z’n klasse en biedt veel nieuwe mogelijkheden. Zo is de Melex Cargo verkrijgbaar in drie lengtes, met ruime opbouwmogelijkheden en ook leverbaar met lithium accu’s.
Daarnaast hebben de voertuigen een bewezen lagere total cost of ownership.

 

Nieuwsgierig?
Wilt u meer weten over de Melex Cargo Elektrotrucks? Houdt onze website en nieuwsbrieven in de gaten.
Neem gerust contact op voor meer informatie of een demo op locatie!

Brochure downloaden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.