Ga naar de inhoud

Melex Passenger Line: helemaal naar uw wens

De Melex Passenger Line is een nieuw personenvoertuig van ons merk Melex. Deze electrocar is verkrijgbaar zonder én met deuren. De variant met deuren is een eigen ontwikkeling van Electrocar BV. Bij deze Melex zijn bovendien nog andere aanpassingen of aanvullende opties mogelijk.

 

Compact en opvallend

De Melex Passenger Line is een compact en opvallend voertuig, leverbaar in diverse lengtes en biedt plek voor 4 tot 8 personen. De electrocar heeft een verbeterde wegligging en comfort, wat uniek is in zijn klasse. Deze Melex Passenger Line kan worden gecombineerd met onder andere een laadbakje voor goederen of met een personenaanhangwagen. Het voertuig is prima in te zetten bij ziekenhuizen, zorginstellingenvakantie- en recreatieparken en op evenementen. Bijvoorbeeld voor het vervoer tussen parkeerplaats en ingang. Door de combinatie met een personenaanhangwagen is de Melex Passenger Line uitermate geschikt voor shuttleservice.

 

Met en zonder deuren

Bij de Melex Passenger Line heeft u keuze uit twee varianten. Namelijk de variant zonder deuren (standaard) en de variant met deuren. Deze laatste variant heeft Electrocar BV zelf ontwikkeld. Dit noemen wij maatwerk. De deuren zijn gemaakt van krasvast, licht materiaal. Hierdoor zijn de deuren nagenoeg onbreekbaar en is dit personenvoertuig volledig af te sluiten. De ramen zijn brons getint, dat voor een luxe uitstraling zorgt en nog belangrijker: voor zonwering. Daarnaast heeft dit model verwarming, zodat de bestuurder en uw passagiers warm zitten. De deuren kunnen ook verwijderd worden, ideaal voor bijvoorbeeld de zomerperiode.

 

Wegtoelating

De Passenger Line is geschikt voor vervoer op eigen terrein. Als het voertuig op kenteken staat (tot 5 personen) of wordt gecombineerd met een personen aanhangwagen, het zogenaamde personentreintje, mag er ook mee op de openbare weg worden gereden.

 

Europese kwaliteit

De Melex Passenger Line is een Europees product. De snelheid van dit elektrische personenvoertuig is programmeerbaar tot maximaal 32 km/h. Voor maximale veiligheid is het voertuig voorzien van veiligheidsgordels, hoofdsteunen, armleuningen en een ruime, makkelijke instap. Het heeft daarnaast een luxe uitstraling door de glazen voorruit en het digitale dashboard. De electrocar is leverbaar in alle RAL kleuren, combinaties zijn ook mogelijk, en daarmee aan te passen naar uw huisstijl.
Extra opties zijn mogelijk. Deze Melex Passenger Line kan ook bij Electrocar BV worden gehuurd of geleased.

 

Interesse?

Vraag een demo aan op locatie. Bel voor meer informatie naar +31(0)316-200091 of mail naar info@electrocar.eu.

Brochure downloaden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.