Ga naar de inhoud

Facelift voor de Melex Cargo

Heeft u ‘m al gezien, de vernieuwde Melex Cargo? De Melex Cargo ziet er tegenwoordig nóg stoerder uit. En het mooie: Het goederenvoertuig heeft een paar handige vernieuwingen ondergaan.

 

Nieuw! Afsluitbare opbergboxen

De Melex Cargo is een goederenvoertuig dat gehomologeerd is en daarmee op kenteken leverbaar is. Dit kan, maar hoeft niet; als de Melex Cargo voorzien is van een afgeknotte driehoek mag er ook mee op de openbare weg gereden worden. Met een netto laadvermogen tot 850 kilogram heeft de Melex Cargo het grootste laadvermogen in het Melex-aanbod. Nieuw zijn de twee afsluitbare opbergboxen onder het chassis. Handig voor bijvoorbeeld klein gereedschap. Ook hebben de zittingen Cordura bekleding gekregen, wat niet alleen makkelijk is schoon te houden, maar ook langer mee gaat én voor meer comfort zorgt. En in het kader van duurzaamheid: De cabine van de vernieuwde Melex Cargo is tegenwoordig voorzien van LED-binnenverlichting. De vertrouwde Melex Cargo zonder facelift blijft overigens ook gewoon leverbaar.

 

Nieuwsgierig? Maak vandaag nog een afspraak voor een demo of proefrit. Dat kan bij u op locatie of bij Electrocar BV in Beek.

Brochure downloaden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.