Ga naar de inhoud

Duitsland maakt kennis met Electrocar BV

Al jarenlang is Electrocar BV actief binnen de Benelux. Sinds kort óók op de Duitse markt. Regelmatig laat Electrocar BV zich zien op beurzen en evenementen. Zoals onlangs op de Deutscher Campingtag 2019 in Kongresszentrum Dortmund.


Proefrit in een Melex elektrovoertuig
Op deze beurs presenteerde Electrocar BV zich met zowel een binnen- als een buitenstand. Op het buitenterrein konden bezoekers een proefrit maken in een van de vier meegebrachte Melex-voertuigen. Campingeigenaren en andere ondernemers of vertegenwoordigers uit de recreatiebranche konden zo het rijden in een 100% elektrisch werkvoertuig ervaren.

 

Elektrisch personen- of goederenvervoer
De keuze bestond uit een proefrit in een goederenvoertuig met een gesloten of open laadbak en een rit in een van de Melex personenvoertuigen. Deze laatste voertuigen zijn ideaal voor bijvoorbeeld een shuttleservice of om in te zetten bij animatieactiviteiten.

 

Nieuwe Melex Cargo
Daarnaast had Electrocar BV speciaal voor deze beurs de gloednieuwe Melex Cargo meegenomen. Dit voertuig heeft recentelijk een ‘facelift’ gehad, waardoor deze onder meer een stuk stoerder oogt.

 

100% elektrische voertuigen
Benieuwd naar de mogelijkheden van 100% elektrische voertuigen of wilt u ook een proefrit maken? Maak een afspraak! Neem contact met ons op

Brochure downloaden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.