Ga naar de inhoud

Coronaproof shuttleservice? Jazeker!

Mensen naar hun dokters- of fysio-afspraak brengen. Tripjes naar de markt. Vervoer naar activiteiten in het buurthuis. En nu ook ritjes naar de vaccinatielocaties. Voor mensen die slecht ter been zijn, is een shuttleservice een ideale oplossing. Steeds meer zorginstellingen, dorpen en steden zetten dan ook een dergelijke service op. Uiteraard mét electrocars.

 

Shuttleservice van HeenenWeer

Neem Stichting HeenenWeer. Buurtbewoners uit de Pijp en Rivierenbuurt in Amsterdam die geen korte afstanden kunnen lopen, kunnen voor een klein bedrag gebruikmaken van de shuttleservice. “Ons doel is bewoners met een mobiliteitswens te verbinden aan een social driver. Dat is een vrijwillige chauffeur waarmee bewoners ritjes van en naar de supermarkt, opticien, huisarts, fysiotherapeut, etc. kunnen ondernemen”, vertellen Titia van Grol en Mia Bouwhuis van de Amsterdamse stichting. En dat werkt boven verwachting. “Dankzij de HeenenWeer dienst zijn mindervalide ouderen al geruime tijd weer een vitaal onderdeel van de buurt”, zegt het tweetal op hun website.

 

Coronaproof personenshuttle

Het voertuig van HeenenWeer is geleverd door Electrocar BV. Inmiddels zetten ook heel wat andere stichtingen, initiatieven en zorginstellingen onze elektrische personenvoertuigen in voor hun duurzame shuttleservice. Zelfs in coronatijd! Zo is het mogelijk om de voertuigen coronaproof te maken door plaatsing van een scherm tussen de voor- en achterzitplaatsen en tussen de beide achterzitplaatsen. Voertuigen worden hiermee op verzoek uitgerust.

 

Elektrisch personenvervoer

In de personenshuttle van Electrocar BV is plek voor 4 personen, inclusief de chauffeur. Voor het mogen besturen van het voertuig is een B-rijbewijs voldoende. De electrocar is volledig gesloten en dankzij de elektrische cabineverwarming zit iedereen er warm bij. Achterop het voertuig is een laadbakje aanwezig, zodat ook een rollator en andere goederen mee kunnen. Naast allerlei andere gemakken is een personenshuttle voorzien een lithium-ion accupakket. Hét grote voordeel? Een dergelijk accupakket is vooral erg onderhoudsvriendelijk.

 

Koop of lease een electrocar

Wij leveren zowel nieuwe elektrische personenshuttles als occasions (indien beschikbaar). U kunt een personenvoertuig bij ons ook leasen. En wilt u het voertuig in uw eigen huisstijl bestickerd hebben? Ook dat kan!

 

Meer weten?

Interesse in de mogelijkheden en voordelen van een personenshuttle? Neemt u dan contact met ons op of bel +31 (0)316 200091. We helpen u graag verder.

Brochure downloaden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.