Ga naar de inhoud

Cargolev groeit uit z’n jasje…

Nog maar anderhalf jaar op de markt en nu al is Cargolev BV (zusterbedrijf van Electrocar BV) uit z’n bedrijfspand gegroeid. Daarom is Cargolev BV verhuisd en worden de 100% duurzame voertuigen voortaan geproduceerd vanuit een ruime nieuwe locatie in Zevenaar.

 

100% duurzame mobiliteit

Cargolev is het antwoord van Electrocar BV op de behoefte aan 100% duurzame mobiliteit. Cargolev staat voor ‘light electric vehicles’. De naam ‘Cargolev’ zegt het zelfs letterlijk: lev. De drive achter de Cargolev-voertuigen is onze overtuiging dat wat er nu is, beter kan. Wij zien kansen in innovatie, betere functionaliteiten en betere kwaliteit. Juist om die reden worden de Cargolev elektrotrucks volledig in eigen beheer ontwikkeld en in de eigen productiehal geproduceerd.

 

100% Nederlandse elektrotrucks

Een Cargolev elektrotruck is dus niet alleen een volledig duurzaam product, maar tevens een product van 100% Nederlandse bodem. Inmiddels bestaat het wagenpark uit de Cargolev TC elektrotrucks (goederenvoertuig met open of gesloten laadbak) en de Cargolev LC PRM-voertuigen. Deze laatste voertuigen zijn geschikt om personen binnen te vervoeren, zoals op luchthavens, in ziekenhuizen en zorginstellingen.

 

Nieuwsgierig naar het hele verhaal van Cargolev? Bezoek onze Cargolev-website of plan een demo of kennismaking. Bel hiervoor naar +31(0)316-200091 of neem contact op via het contactformulier.

Brochure downloaden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.