Ga naar de inhoud

Uw voordelen van een onderhoudsovereenkomst

Electrocar BV heeft de onderhoudsovereenkomst vernieuwd. U ervaart hierdoor nu nog meer voordelen.
Zo voor de start van het seizoen, is het een geschikt moment om hier afspraken met ons over te maken.

 

Onderhoud zonder zorgen

Onderhoud is belangrijk, maar komt vaak op ongelegen momenten. Electrocar BV heeft een vernieuwde onderhoudsovereenkomst, waarbij u echt geen omkijken meer heeft naar het onderhoud van uw voertuig(en).
Want in overleg wordt bepaald welke periodes het beste uitkomen voor de onderhoudsbeurten.
Dit kan bijvoorbeeld buiten de piekperiodes zijn.

 

Onderhoud en reparatie in één

Zodra een onderhoudsbeurt in aantocht is, neemt Electrocar BV contact op. Er wordt een afspraak gemaakt op locatie of, indien nodig, in de werkplaats van Electrocar. Tijdens de onderhoudsbeurt kan de servicemonteur ook andere reparaties uitvoeren. Dit wordt al bij het maken van de afspraak besproken, zodat de monteur direct de juiste onderdelen bij zich heeft. Bovendien voorkomt het extra reiskosten. En als het voertuig echt niet gemist kan worden, regelt Electrocar BV zelfs vervangend vervoer.

 

Onderhoudschecklist

Bij de onderhoudsbeurt vult de monteur een onderhoudschecklist in, die geheel is afgestemd op het betreffende voertuig. Immers, welk preventief onderhoud nodig is, is afhankelijk van het merk en type voertuig. De monteur volgt de checklist en geeft erop aan wat er is geconstateerd en opgelost. Jaarlijks ontvangt u een machinekeuringsrapport, dat voorzien is van een fotorapportage van het voertuig. Hierdoor is het altijd inzichtelijk hoe uw electrocar ervoor staat. Tijdens het bezoek van onze servicemonteur kan hij u en de berijders van de voertuigen ook tips geven. Bijvoorbeeld over het bijvullen van de accu’s, wat erg belangrijk is voor een langere levensduur van de accu’s .

 

Voor elk type elektrovoertuig

Een onderhoudsovereenkomst kan voor vrijwel elk soort elektrisch werkvoertuig worden afgesloten. Dus niet alleen voor de merken Melex, Club Car en Goupil, maar ook voor de Mega E-Worker, Alke, Spijkstaal, Yamaha, Ezgo, Gem en bijvoorbeeld Apollo. Doorgaans heeft een voertuig twee onderhoudsbeurten per jaar nodig;
één keer voor groot onderhoud en één keer een kleine onderhoudsbeurt.

 

Financiële voordelen

Wist u trouwens dat u bij de grote onderhoudsbeurt een gratis vat demiwater van de monteur krijgt?
Zo gelden er ook gereduceerde tarieven voor reparaties tijdens het onderhoud en bij tussentijdse service-interventies.
Benieuwd naar meer financiële voordelen van de onderhoudsovereenkomst? Neem contact op en bel +31 (0)316-200096.

Brochure downloaden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.