Ga naar de inhoud

Tijdelijk een elektrisch voertuig nodig?

Het coronavirus heeft mogelijk ook uw werkzaamheden (flink) getroffen. Nu we de teugels van de ‘intelligente lockdown’ weer iets mogen laten vieren, kan dit betekenen dat u drukker bent dan de afgelopen periode. Heeft u daardoor tijdelijk extra elektrotrucks nodig? Klop gerust bij ons aan.

 

Snel extra elektrisch vervoer

Electrocar BV helpt klanten steevast snel op weg. Niet voor niets is dat een van onze belangrijkste uitgangspunten. Of u nu te maken heeft met een defect (schade)voertuig of dat u door deze bijzondere en vooral turbulente tijd snel extra elektrisch vervoer nodig heeft … onze personen- en goederenvoertuigen staan al voor u klaar.

 

Korte en lange termijn huur

De keuze is daarbij aan u: wilt u een voertuig een paar weken huren of liever voor een lange(re) periode? Bij onze verhuurservice kunt u terecht voor zowel korte als lange termijn verhuur. Wat ook mooi is: u kunt rekenen op een elektrisch voertuig dat past bij het gebruik dat u voor ogen heeft.

 

Ruime keuze aan elektrotrucks

Zo bestaat ons aanbod aan elektrisch goederenvervoer uit bijvoorbeeld een Melex Cargo of een Goupil G3, met open of gesloten laadbak. Maar ook een Club Car Precedent met een open laadbakje staat voor u klaar. Bij elektrisch personenvervoer kunt u denken aan de Melex personenvoertuigen. Deze electrocars zijn ideaal voor vervoer tot 14 personen. Of denk eens aan de 4-persoons Club Car Precedent. Gebruik van coronaschermen is hierbij mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Dé perfecte oplossing

Kortom, huren kan dé perfecte oplossing zijn als u tijdelijk extra elektrisch vervoer nodig heeft. De huurvoertuigen van Electrocar BV zijn direct beschikbaar, perfect geschikt voor het werk dat bij u gedaan moet worden en u beslist zelf of u het voertuig voor een korte of lange(re) termijn huurt. Bij onze huurvoertuigen krijgt u de welbekende service en de aflevering (inclusief gebruiksinstructie) is bij u op locatie.

 

Interesse in de mogelijkheden van huren of in onze scherpe huurtarieven? Vul het contactformulier in of bel +31(0)316 200091.

Brochure downloaden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.