Ga naar de inhoud

Piekperiode? Huur een (extra) voertuig!

Met het recreatie- en festivalseizoen voor de deur, kan het huren van één of meerdere (extra) voertuigen een ideale oplossing zijn voor het opvangen van piekdrukte. Bij Electrocar BV kunt u overigens altijd een voertuig huren.

 

Vanaf één dag

U kunt al voor één dag bij Electrocar een voertuig huren. Maar ook een langere periode kan. De verhuurservice van Electrocar
is bedoeld voor tijdelijke ondersteuning, bijvoorbeeld voor het opvangen van piekdrukte en voor speciale activiteiten die om (extra) vervoer vragen. Ook als u eens een voertuig wilt uitproberen, zonder het meteen te hoeven kopen, kunt u kiezen voor huren.

 

Goederenvervoer huren

Het assortiment huurvoertuigen is bij Electrocar ruim. Wilt u bijvoorbeeld een elektrisch goederenvoertuig huren, dan kunt u zelfs kiezen uit diverse opbouwmogelijkheden. Ook koelwagens en werkvoertuigen met een laadbak zijn beschikbaar. Deze zijn ideaal voor bijvoorbeeld het op- en afbouwen van een evenement. Een voorbeeld van een van onze goederenvoertuigen is de Melex Cargo.

 

Personenvervoer huren

Heeft u tijdelijk een (extra) personenvoertuig nodig, bijvoorbeeld voor een fabrieksbezoek, receptie of ander evenement of om uw gasten een shuttledienst aan te bieden? Dan heeft u keuze uit zowel open als gesloten voertuigen, met een flexcabine of met deuren. Ideaal bij minder gunstige weersvoorspellingen!
Voor het vervoeren van 6 tot 20 personen heeft Electrocar speciale treintjes te huur.

 

Wij denken met u mee!

Onze medewerkers denken graag met u mee, bijvoorbeeld over het meest geschikte voertuig voor uw vraag. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat u rijdt in een huurvoertuig dat geschikt is voor uw gebruiksdoel én dat voldoet aan de geldende wet- en regelgeving. Want gebruikt u het voertuig op de openbare weg?
Dan moet dit met de gekozen electrocar wel zijn toegestaan. Onze medewerkers geven u hierover graag advies. Overigens maken zij voor u ook de kosten inzichtelijk, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 

Uw eigen bestickering

Een extra service van Electrocar is het bestickeren van het gehuurde voertuig. Omdat wij regelmatig deze vraag krijgen, bieden wij onze klanten deze mogelijkheid. Bestickeren is al mogelijk vanaf enkele dagen huur. Huurt u het voertuig voor een evenement, festival of met een ander speciaal doel? Met het bestickeren van het voertuig helpen wij u om uw publiek dit te laten weten. Elke andere boodschap of alleen uw bedrijfslogo kan natuurlijk ook.

 

Complete service
Ook als u huurt, kunt u rekenen op de complete Electrocar-service. Dit betekent: aflevering op de door u gewenste locatie, inclusief verzekering en inclusief onderhoud. Het voertuig is volledig opgeladen, dus direct gebruiksklaar. Bij aflevering wordt een korte instructie gegeven, zodat de bestuurders met vertrouwen het voertuig kunnen bedienen. Daarnaast betaalt u bij Electrocar voor een huurvoertuig géén borg.

 

Interesse?
Neem voor meer informatie gerust contact op. Bel +31(0)316-200091 of mail naar info@electrocar.eu. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze.

Brochure downloaden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.