Ga naar de inhoud

Óók voor occasions het juiste adres

Koopt u liever een gebruikt elektrisch voertuig? Of heeft u geen toereikend budget voor een nieuw voertuig, maar wilt u wel de voordelen van een 100% elektrisch (werk)voertuig? Dan is een occasion mogelijk de juiste oplossing voor u.
Bij Electrocar BV heeft u een ruime keuze aan kwalitatief goede tweedehands voertuigen.

 

Maatwerk

Net zoals bij nieuwe voertuigen streven wij ook bij occasions naar maatwerk. “Wij vragen onze klanten altijd wat men met het voertuig wil. Bijvoorbeeld hoeveel ermee wordt gereden, welk laadvermogen gewenst wordt, of het voertuig ook op de openbare weg komt en waarvoor het voertuig ingezet gaat worden”, vertelt Sijbrand Fortuin. Nog dezelfde dag kunt u rekenen op een antwoord. “Dat is óf direct een passend voorstel óf we overleggen over de beste opties.”

 

Golfkarren, personen- en goederenvoertuigen

Zo beschikken we over gebruikte golfkarren, personen- en goederenvoertuigen en over aanhangers. Al deze voertuigen zijn in diverse prijsklassen leverbaar, onder andere van de merken Melex, Club Car, Goupil, Mega en MP Intralogistic. Sijbrand Fortuin: “Veruit de meeste occasions zijn in het verleden door ons geleverd en bij ons in onderhoud geweest. Dus wij weten precies wat u koopt.”

 

Nieuw accupakket

Iedere occasion wordt als nieuw afgeleverd. Elk gebruikt voertuig dat wij leveren, krijgt bijvoorbeeld een nieuw accupakket. “Daarmee willen we voorkomen dat onze klant voor onaangename verrassingen komt te staan. Nadat wij de occasion afleveren, moet het voertuig nog jarenlang mee kunnen”, zegt Sijbrand. Onze monteurs geven het elektrovoertuig daarnaast een uitgebreide onderhoudsbeurt en wij reviseren de onderdelen die het zwaarst belast worden, zodat u het voertuig zorgeloos kunt inzetten. De occasion wordt bovendien altijd schoon afgeleverd. “En bij aflevering zorgen we ervoor dat alle benodigdheden voor het dagelijks gebruik van het voertuig erbij zitten. Zoals een laadkabel, gedemineraliseerd water en bijvoorbeeld een instructiekaart voor het voertuig.”

 

Onderhoudscontract

Bij een tweedehands electrocar is een preventief onderhoudscontract mogelijk. Een onderhoudsovereenkomst biedt u diverse voordelen. En is de wens om de occasion in de eigen bedrijfskleur te laten spuiten of te bestickeren met uw eigen logo? Ook dat is mogelijk. “Ons motto is maatwerk, ook een occasion moet passen bij uw wensen. Het mooie van een occasion is dat je niet de nieuwprijs betaalt, maar wel alle gemakken van duurzaam vervoer krijgt. Het hoeft echt niet altijd nieuw te zijn”, aldus Sijbrand Fortuin tot besluit.

 

Nieuwsgierig?

Bekijk dan onze occasions. Of neem contact met ons op via telefoonnummer +31(0)316-200091 of per e-mail via info@electrocar.eu.

 

Goupil G3 Occasion

Brochure downloaden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.