Ga naar de inhoud

Officieel distributeur van Club Car

Met ingang van dit jaar is Electrocar officieel distributeur van de ‘Utility Vehicles’ van het gerenommeerde merk Club Car.
Utility Vehicles zijn werkvoertuigen waar deze Amerikaanse producent een gespecialiseerde productlijn van aanbiedt.

 

Werkvoertuigen zijn robuuster dan golfkarren en leverbaar in laadvermogens van 150 tot 475 kg. Ook zijn er verschillende cabines af fabriek beschikbaar voor deze Club Car electrocars. Daarnaast kan Electrocar u van dienst zijn met talloze opbouwmogelijkheden die het voertuig ideaal maken voor uw activiteit.

 

Nog meer maatwerk voor u

 

Electrocar verzorgde al de distributie van de merken Goupil, Melex en Fantozzi in de Benelux. Deze recente uitbreiding van ons portfolio betekent dat we nu nóg meer mogelijkheden hebben om te kunnen inspelen op uw mobiliteitsvraag. En dat exact in de door u gewenste prijskwaliteitverhouding. De kwaliteit van de voertuigen van Club Car staat overigens als een huis. Het bedrijf, onderdeel van het wereldwijde Ingersoll Rand, heeft ruime ervaring met elektrische voertuigen en biedt u dan ook een uitgebreide fabrieksgarantie en een lage ‘total cost of ownership’. Daarbij zorgen het uitgekiende design en de materiaalkeuze voor minder kans op schade.
En mocht er toch iets misgaan, dan zijn de losse componenten eenvoudig te vervangen.

 

Waarom Electrocar?

 

Electrocar is de enige distributeur in Nederland die ook werkvoertuigen van Club Car mag aanbieden die zijn goedgekeurd voor de openbare weg.

Brochure downloaden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.