Ga naar de inhoud

Nieuwe gesloten laadbak: een flexibel lichtgewicht

Electrocar BV heeft de eigen ontwikkelde gesloten laadbak volledig vernieuwd. Vanwege de flexibele mogelijkheden is de laadbak voor veel verschillende werkzaamheden inzetbaar.

 

Lichtgewicht

“Van de bakker tot de technische dienst; de gesloten laadbak van Electrocar BV is voor iedereen bruikbaar.”

Dit kan maar zo de slogan zijn van de nieuwste ontwikkeling van Electrocar BV. De laadbak heeft namelijk niet alleen een heel nieuw en fris design gekregen, ook zijn veel eigenschappen verbeterd. Zo is de nieuwe gesloten laadbak dankzij de aluminium uitvoering licht van gewicht (waardoor er genoeg laadvermogen overblijft) en is de binnenkant op veel manieren in te richten. Daarnaast zijn één, twee of drie rolluiken mogelijk. En wat te denken van de ruime inhoud van wel 2,7 m3. De opbouw en inrichting is zelfs op een later moment nog aan te passen, omdat de laadbak is opgebouwd uit losse onderdelen.

 

Onderhoudsvriendelijk

De gesloten laadbak heeft een vlakke bodem, met een rubberen antislipmat. Nog een paar voordelen: de laadbak is onderhoudsvriendelijk en kan tegen een stootje. En mocht er toch schade ontstaan, dan is deze vaak makkelijk en op locatie te verhelpen (wat weer kostenbesparend werkt).

 

Voor Melex-voertuigen en meer

De nieuwe Electrocar-laadbak is speciaal ontworpen voor onder andere Melex-voertuigen en leverbaar in alle kleuren. Hierdoor kan het werkvoertuig en de gesloten laadbak passend gemaakt worden aan uw huisstijl. Zo wordt het voertuig ook een zichtbaar onderdeel van uw bedrijf of instelling.

 

Meer informatie?

Wij staan graag voor u klaar. Bel +31(0)316-200091 of neem contact op.

 

De nieuwe gesloten laadbak opgebouwd op een Melex Cargo Elektrotruck:

Melex Cargo elektrisch voertuig Melex Cargo Electrocar Melex Cargo Elektrotruck

Brochure downloaden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.