Ga naar de inhoud

Nieuw: Melex New Professional Line

Graag introduceren wij het nieuwste model van Melex: de Melex New Professional Line. Het nieuwe model is als personen-
en als goederenvoertuig leverbaar en verkrijgbaar in diverse lengtes en varianten. De voertuigen hebben een volledig nieuw design, bevatten moderne oplossingen en zijn voorzien van de nieuwste technologie.

 

Melex en Electrocar BV: al sinds 2003
Electrocar BV is al sinds 2003 officieel distributeur van Melex Elektrotrucks en Melex Electrocars voor de Benelux en sinds 2017
ook voor een groot deel van Duitsland. Het merk Melex betreft zowel elektrische goederenvoertuigen als elektrische personenvoertuigen. Een deel van deze voertuigen is gehomologeerd en kunnen daardoor op kenteken worden gezet voor gebruik op de openbare weg. Ons merk Melex kenmerkt zich door hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.
Daarnaast worden de voertuigen door de fabriek op onze specificaties gebouwd.

 

Melex New Professional Line
Het nieuwe Melex-model is als personen- en als goederenvoertuig leverbaar. De New Professional Line is verkrijgbaar in diverse lengtes en varianten. De voertuigen zijn voorzien van led verlichting en er is een ruime keuze in kleuren van het voertuig én de bekleding. Het is zelfs mogelijk zowel het voertuig en de bekleding in twee kleuren te bestellen. Zo hebben het voertuig en/of de comfortabele zitbank dan twee kleuren, die u zelf uitkiest. Hiermee kunt u zich nog verder onderscheiden.

 

Nieuwsgiering?
Wilt u meer weten over de Melex New Professional Line? Houdt onze website en nieuwsbrieven in de gaten.
Neem contact op voor meer informatie of een demo op locatie!

Brochure downloaden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.