Ga naar de inhoud

Nieuw en uniek: de Elektrotruck G1 Industrie

Met maar liefst 1.000 kilo laadvermogen, 3.000 kilo trekvermogen en veel extra’s is de nieuwe Elektrotruck G1 Industrie een echte aanwinst. Ideaal voor de industrie, maar ook voor vervoer in bijvoorbeeld (distributie)magazijnen, op recreatieparken en universiteitscomplexen.

 

Voor belading én passagiers
De Elektrotruck G1 Industrie is een multifunctioneel voertuig. Bijzonder is het ruime laadplatform. Via een klapbank op het laadplatform is het zelfs mogelijk om het voertuig om te bouwen van 2- naar 4-zitter. De G1 biedt hiermee genoeg ruimte voor belading én passagiers.

 

Extra accessoires
Dankzij het uitgebreide accessoirespakket is de Elektrotruck G1 Industrie modulair op te bouwen. Een dak boven het bestuurdersgedeelte of boven de extra zitplaatsen, een trekhaak, achteruitrijsensoren of aluminium anti-slipmatten? Van alles is mogelijk. De G1 is aan veel wensen aan te passen.

 

Gebruiksgemak
Het grootste pluspunt is misschien wel het gebruiksgemak. Met een kleine draaicirkel manoeuvreert de G1 zich zelfs op de lastigste en kleinste plekken. Het voertuig is slechts 1,10 meter breed, zodat ook smalle doorgangen (tussen bijvoorbeeld stellingen) geen enkel probleem zijn. Het gebruiksgemak kenmerkt zich daarnaast door de goede zitpositie en een gemakkelijke in- en uitstap.

 

100% Milieuvriendelijk
Net zoals de andere Goupil-uitvoeringen is de G1 100% milieuvriendelijk. “Een robuust voertuig, met een kwaliteit die je ervan verwacht, tegen een aantrekkelijke prijs”, aldus de eerste reacties. Daarmee is de Elektrotruck G1 een echte aanvulling op het Goupil-pakket dat daarnaast bestaat uit de Goupil G3 en G5.

 

Interesse?
Neem voor meer informatie of een demo gerust contact op. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden die bij uw wensen passen.

Brochure downloaden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.