Ga naar de inhoud

Huren & leasen bij Electrocar

Het komt regelmatig voor dat onze klanten tijdelijk een extra voertuig nodig hebben. Of juist voor een bepaald evenement een elektrisch voertuig willen gebruiken. Onze verhuurservice of (short)lease biedt dan uitkomst.

 

Vanaf één dag
Het is al mogelijk om voor één dag een voertuig te huren. Maar ook twee weken kan. De verhuurservice van Electrocar is bedoeld voor tijdelijke ondersteuning. Voor wie langer omhoog zit, is (short)lease een mogelijkheid.

 

Ook volledige treintjes voor binnen en buiten
Electrocar verhuurt voertuigen voor bijvoorbeeld evenementen. Van open dagen tot festivals en van de boomplantdag bij gemeenten tot studiorondritten op het Mediapark in Hilversum. De voertuigen zijn ook geschikt voor personenvervoer tijdens recepties en fabrieksbezoeken of kunnen als shuttleservice worden ingezet. Voor het vervoeren van 6 tot 20 personen heeft Electrocar speciale treintjes. De werkvoertuigen met een laadbak zijn ook te huur. Deze zijn ideaal voor bijvoorbeeld het op- en afbouwen van een evenement.

 

(Short)lease voor langere periode
Als het voertuig langer nodig is, valt (short)lease te overwegen. Regelmatig worden voertuigen van Electrocar ingezet om piekdrukte op te vangen. Uw bedrijf of uw organisatie breidt dan uw eigen voertuigenpark tijdelijk uit met een of enkele wagens. Of u zet een (extra) voertuig in om uw medewerkers tijdens de piekdrukte te ontlasten.

 

Complete service
Of u nu huurt of gaat voor (short)lease, de service van Electrocar is altijd compleet. Dit betekent: aflevering op locatie, inclusief verzekering en inclusief onderhoud. Bij aflevering wordt een korte instructie gegeven, zodat ook onervaren bestuurders met vertrouwen het voertuig kunnen bedienen.

 

Interesse?
Neem voor meer informatie gerust contact op. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze.

Brochure downloaden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.