Groenvoorziening met 100% elektrische CargoLEV Lichte Elektrische Voertuigen

Bel +31(0)316 248668

Bel +31(0)316 248668

Stuur een e-mail
Header
CargoLEV TC Open Laadbak

De politiek vraagt om duurzame oplossingen voor vervoer in de stad. Binnensteden worden steeds voller, er komen meer en meer milieuzones en voertuigen met verbrandingsmotoren moeten worden uitgefaseerd. Maar voor werkzaamheden in de groenvoorziening heeft u solide voertuigen nodig met voldoende laadruimte en -vermogen, belastbaarheid voor veel stop-start verkeer. Een onmogelijke combinatie? Nee hoor, maak kennis met de CargoLEV TC elektrotruck: op basis van bijna 20 jaar ervaring van Electrocar BV ontwikkeld en geproduceerd in Nederland.

 

De alleskunner met oog voor alle gebruikseisen ….

Onze CargoLEV-voertuigen zijn 100% elektrisch, hebben 0% CO2-uitstoot en zijn volledig fijnstofvrij. Tijdens de ontwikkeling is rekening gehouden met de zware omstandigheden die voertuigen doorstaan in de binnenstad. De CargoLEV TC is leverbaar op kenteken (N1) en is daarnaast ook als Motorrijtuig Met Beperkte Snelheid (MMBS) toegestaan op de openbare weg. Met zijn breedte van slechts 130 cm kan de CargoLEV TC vrijwel overal tussendoor. De lithium-ion accu’s zorgen ervoor dat veel stop-starts geen enkel probleem zijn. Een speciale laadinfrastructuur is niet nodig, het voertuig kan gewoon opgeladen worden via het stopcontact (230V).

 

CargoLEV TC in alle mogelijke uitvoeringen

De CargoLEV TC met vaste of kiepende open laadbak of een veegvuil is uitermate geschikt voor gebruik in onder andere de groenvoorziening en voor klein grijs afval, in de binnenstad maar bijvoorbeeld ook in parken. De open laadbak kan worden voorzien van diverse opbouwmogelijkheden zoals onder meer gaashekken met klapbare delen, eventueel voorzien van een bladnet. Wij kunnen extra flitslichten aanbrengen op de cabine of een achteruitrijcamera, waardoor het nog makkelijker en veiliger werken wordt. Naast een open laadbak en veegvuil is de CargoLEV TC ook leverbaar met andere opbouwvarianten, zoals een gesloten versie voor transport van goederen en pakketten in rolcontainers. Voor elke toepassing is er een opbouw voor handen.

 

Tekst gaat verder onder de foto

CargoLEV TC elektrotruck


…. maar ook aan de CargoLEV-gebruiker is gedacht

Natuurlijk is ook aan de berijder gedacht, er is veel aandacht besteed aan het creëren van een fijne werkplek. Het voertuig is als het ware om de chauffeur heen gebouwd, waardoor er extra veel zitruimte is. Dankzij onder andere de makkelijke in- en uitstap en comfortabele stoelen wordt een ergonomisch verantwoordelijke plek geboden. De ventilatiestand op de voorruit zorgt voor een buitengewoon goed klimaat in de cabine. De elektrotruck biedt opbergvakken tot A4 formaat, een afsluitbare dashboardkast voor waardevolle spullen, USB aansluiting, bluetoothradio, bekerhouders en jashaakjes voor een optimaal werkcomfort. Er is gedacht aan afsluitbare opbergruimte over de gehele lengte onder de laadbak voor bijvoorbeeld gereedschappen en er is een watertank voor handenwassen. De optimale gewichtsverhouding zorgt voor een goede wegligging en een prettige rij-ervaring. De voorwielaandrijving geeft -naast een zeer lage laadvloer- een heel veilig weggedrag, ook bij gladheid. Het gebruiksgemak van de CargoLEV TC zelf ervaren? Neem contact met ons op en plan een proefrit. Bekijk voor een voorproefje alvast deze video van de CargoLEV TC Open Laadbak.

 

Besparen op Total Cost of Ownership met CargoLEV TC

U wilt uw kosten goed kunnen verantwoorden. Ook daarin komen wij u tegemoet. Om te beginnen is de CargoLEV TC zo door ons ontwikkeld dat de superieure kwaliteit lage onderhoudskosten met zich mee brengt, ook op langere termijn. Verder heeft u met een licht elektrisch voertuig lage kosten per kilometer: u betaalt slechts enkele euro’s voor een volle lading. Daarnaast zijn er verschillende subsidieregelingen waarop u mogelijk aanspraak kunt maken, zoals de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA) en de Milieu InvesteringsAftrek (MIA). U bent zogezegd ‘dubbel duurzaam’: u verbetert uw financiële rendement én de leefbaarheid in uw werkgebied. Naast koop zijn er ook leasemogelijkheden via Electrocar BV. Hiermee weet u precies wat uw kosten per maand zijn en heeft u budget vrij voor andere zaken.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de CargoLEV TC elektrotrucks voor uw bedrijf of gemeente? Neem contact op met de specialisten van Electrocar BV, telefonisch via +31(0)316-200091 of via het contactformulier, en kom vervolgens gerust langs om de voertuigen zelf te ervaren.

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.
Contact