Ga naar de inhoud

Elektrisch gekoeld transport

Electrocar BV levert uw 100% elektrische werkvoertuig bij voorkeur op maat. Ons uitgangspunt is dat er voor elke
mobiliteitswens een duurzame mobiliteitsoplossing bestaat. Onlangs hebben wij voor klanten twee speciale opbouwen ontwikkeld voor elektrisch gekoeld transport.

 

Wens van de klant

Dankzij onze jarenlange ervaring met elektrisch vervoer (al sinds 2003) en de kennis van onze eigen engineers weten wij wat mogelijk is en wat niet. Tijdens de ontwikkeling van de oplossing voor het elektrisch gekoeld transport zijn wij voortdurend in gesprek geweest met onze klanten. Hierdoor hebben wij de wensen van onze klanten kunnen verwerken in het eindproduct. Ook hebben wij ervoor kunnen zorgen dat de elektrische voertuigen voor het geconditioneerd transport bijdragen aan een zo efficiënt mogelijk bedrijfsproces. De voertuigen kunnen het bedrijfsproces van onze klant zelfs verder optimaliseren.

 

Inzet elektrisch gekoeld transport

De opbouw voor gekoeld transport zijn geschikt voor diverse merken elektrische werkvoertuigen. Zo rijden bijvoorbeeld op een luxe vakantiepark en een exclusieve golfbaan al de Club Car 700 en Club Car 550 werkvoertuigen met gekoeld transport. De voertuigen worden op deze locaties ingezet voor het vervoeren van kratjes, flesjes drinken, losse producten, maar ook om gekoelde ontbijtpakketten te bezorgen bij gasten.

 

Oplossingen voor andere branches

De voertuigen van Electrocar BV en deze maatwerkoplossingen voor gekoeld transport zijn ook in te zetten in andere branches. Denk aan elektrisch gekoeld transport in de stadslogistiek of op universiteitscampussen. Uiteraard kunnen wij deze mogelijkheden voor duurzaam gekoeld transport eveneens toepassen op andere merken elektrische voertuigen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de Melex, Club Car, Goupil elektrotrucks en de Mega E-Worker in te zetten voor gekoeld transport.

 

Maatwerk geconditioneerd transport

Electrocar heeft daarnaast een gesloten laadbak ontwikkeld die volledig gekoeld is en een opbouw heeft met meerdere inbouwkoelingen in de vorm van koelkasten en gekoelde lades. Tijdens de ontwikkeling en productie is gebruik gemaakt van duurzame en lichte materialen, zodat het gewicht van de opbouw inclusief lading geschikt is voor de voertuigen. Bij de gesloten laadbak die volledig gekoeld is, zijn de producten in de koeling gemakkelijk toegankelijk via deuren aan de achterzijde en/of zijkant(en) van de laadbak, waardoor er zo min mogelijk handelingen zijn en het werk zeer efficiënt uitgevoerd kan worden. De andere koelingsopbouw bestaande uit meerdere koelkasten en gekoelde lades wordt volledig ingebouwd en niet los bovenop het voertuig geplaatst. De koeling is daardoor netjes weggewerkt in de opbouw. De koeling werkt op basis van 48V en volledig vanaf het accupakket. De temperatuur is inregelbaar en eenvoudig te bedienen.

 

Geïnteresseerd in duurzame mobiliteitsoplossingen?

Bent u geïnteresseerd in duurzaam gekoeld vervoer of bent u op zoek naar een andere duurzame mobiliteitsoplossing? Neem dan gerust contact met ons op
via telefoonnummer +31(0)316-200091 of per e-mail via info@electrocar.eu.

 

Elektrisch gekoeld vervoer

Brochure downloaden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.