Ga naar de inhoud

Electrocar-monteurs helemaal ‘up-to-date’

Kwaliteit staat bij Electrocar BV hoog in het vaandel. Medewerkers volgen daarom regelmatig trainingen,
onder andere voor de beste service aan uw voertuig(en). Onlangs was het de beurt aan de serviceafdeling.

 

Onderhoud en meer…

Electrocar BV heeft zowel monteurs in de binnendienst als servicemonteurs in de buitendienst. Eerstgenoemde zorgen er voor dat occasions en gerefurbished voertuigen in perfecte staat worden afgeleverd. De servicemonteurs in de buitendienst komen op locatie voor bijvoorbeeld preventief onderhoud, reparatie of schadeherstel. Daarnaast zorgen de service- en planningsmedewerkers van Electrocar BV ervoor dat de werkzaamheden aan uw voertuigen tot in de puntjes worden geregeld.

 

Diagnose stellen

Bij dat alles komt heel wat techniek kijken. Daarom wordt de serviceafdeling regelmatig getraind. Ditmaal stond vooral het stellen van de juiste diagnose centraal. “Natuurlijk weten we daar al veel vanaf, maar het is altijd goed om je theoretische kennis op te frissen en om nieuwe vaardigheden bij te leren”, zegt Wesly,
die al 11 jaar als servicemonteur bij Electrocar BV werkt. Een tipje van de sluier? Wesly laat weten: “We zijn echt de diepte in gegaan, zodat we ook complexe diagnoses sneller kunnen stellen.” Alle deelnemers zijn geslaagd en ontvingen na de training een certificaat.

Brochure downloaden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.