Electrocar draagt bij aan ‘Zero Emission’ in de stadslogistiek

Bel +31(0)316 248668

Bel +31(0)316 248668

Stuur een e-mail
Header
Electrocar draagt bij aan zero emission in de stadslogistiek

Met de ondertekening van de Green Deal Zero Emission Stadslogistiek is eind 2014 een grote stap voorwaarts gezet in het schoner en veiliger maken van binnensteden. Electrocar is één van de ondertekenaars en werkt mee aan het daadwerkelijk realiseren van de ‘Zero Emission’.

 

Namens de Rijksoverheid tekende staatssecretaris Wilma Mansveld voor deze Green Deal. Door samenwerking en innovatie wil zij de kwaliteit van de leefomgeving versterken. Het doel van de Green Deal Zero Emission Stadslogistiek is om steden schoner en veiliger te maken door in 2025 zoveel mogelijk soorten vervoer op de weg te hebben die geen schadelijke stoffen uitstoten. Deelnemers aan de Green Deal Stadslogistiek zijn gemeenten, vervoerders, verladers, voertuigleveranciers, ondernemings-, branche- en belangenorganisaties.

 

Onze elektrische werkvoertuigen kunnen in stedelijke omgevingen een perfect alternatief zijn voor bijvoorbeeld bestelauto’s of bedrijfsbusjes. Wie overweegt om de bestelwagen in te ruilen voor een elektrisch werkvoertuig, kan rekenen op tal van extra voordelen. De wendbaarheid en het geringe ruimteslag zijn een pré. Bovendien hoeft het te transporteren volume niet minder te zijn dan bij een bestelauto.

 

Verschillende steden hebben op dit moment al regelingen voor duurzaam stadsvervoer. Ook nemen steeds meer steden elektrische werkvoertuigen op in stimuleringsregelingen. Wij kunnen vanuit onze jarenlange ervaring hierin meedenken en het vliegwiel van de Green Deal Stadslogistiek helpen op gang te brengen én te houden.

Gallerij
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.
Contact