Ga naar de inhoud

Electrocar BV zet nieuwe stap

Electrocar BV verzet de bakens en zal vanaf 2017 niet langer de importeur van Goupil voertuigen zijn.
Electrocar BV heeft een meer-merkenstrategie en biedt u onder andere 100% elektrische voertuigen aan van de merken
Melex en Club Car, alsmede enkele speciale voertuigen uit eigen productie. Polaris, eigenaar van onder ander de Goupil G3
en de Mega e-Worker, stopt met de productie van deze voertuigen en voegt deze merken samen in één type onder de merknaam Goupil. Zij gaat daarbij over naar importeurs die slechts hun merk vertegenwoordigen.
Electrocar BV hecht veel waarde aan onafhankelijkheid en gaat daar niet in mee. Juist doordat wij u meerdere merken voertuigen aanbieden, kunnen wij u al jarenlang onafhankelijk adviseren welk voertuig het beste bij uw werk past.
Daarmee zijn we in staat uw bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen, zo broodnodig voor de optimale inzet en
laagste “total cost of ownership” van uw voertuigen. Electrocar BV verzorgt de service, het onderhoud en de garantie aan
uw Goupil Elektrotrucks en de levering van onderdelen. En dat blijven we doen!

 

Service, onderhoud, onderdelen en garantie
Electrocar BV blijft de service, het onderhoud en de garantie aan uw Goupil Elektrotrucks en de levering van onderdelen verzorgen. Ook voor het aankopen van kwalitatief goede occasions en het huren van Goupil voertuigen kunt u gewoon bij ons terecht. De totaalservice blijft daarmee op het hoge niveau zoals u van ons gewend bent. Wij bieden de totaalservice die u als professional nodig heeft. Heeft u een Goupil G3 of Goupil G5?
Electrocar BV is uw logische keuze voor advies en de aanschaf van passende 100% elektrische voertuigen. Bovendien heeft u keuze uit de kwalitatief hoogwaardige elektrotrucks van onze merken Melex en Club Car. De nieuwste Melex series hebben hun weg al naar onze Nederlandse klanten gevonden.
Deze presenteren we u binnenkort uitgebreid.

 

Bestellingen Goupil Elektrotrucks
Alle in bestelling staande Goupils worden in de komende maanden door ons uitgeleverd. Bovendien is het de komende periode mogelijk om nieuwe Goupil Elektrotrucks bij Electrocar BV te bestellen. Wij hebben namelijk meerdere nieuwe Goupil G3 voertuigen in voorraad, die wij voor u voorzien van de juiste opbouw, passend bij de werkzaamheden die met het voertuig verricht gaan worden.

 

Hoge serviceniveau blijft
Electrocar BV is vanaf de start in 2003 zeer sterk gericht op service. Wij blijven service, onderhoud en onderdelen leveren aan en voor Goupil elektrovoertuigen. Ook is altijd vervangend vervoer beschikbaar. Wij verzorgen de fabrieksgarantie van uw voertuigen zoals u van ons gewend bent. Dus ook in 2017 staan wij 100% voor u klaar. Dit betekent dat ook u, als onze Goupil-klant, op ons hoge serviceniveau kunt blijven rekenen.

 

Vragen?
Wij kunnen ons voorstellen dat u na het lezen van dit artikel vragen heeft. Hier leest u meer informatie over Goupil occasions, de totaalservice van Electrocar BV en de nieuwe Melex Cargo Elektrotrucks. Graag geven wij u antwoord. Neem contact met ons op via telefoonnummer +31(0)316-200091 of per e-mail via info@electrocar.eu.

Brochure downloaden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.